Наследницата на Ванга направи зловещо предсказание

Наследницата на Ванга направи зловещо предсказание

Французойката Каеде Убер, която е сочена за наследница на петричката пророчица Ванга, направи зловещо предсказание на близкото бъдеще. Според ясновидката следващото голямо нещастие ще е болест.

1

Ясновидки

Ясновидки - Актуални теми и публикации. Необясними явления, загадки и всичко касещо Ясновидки. Материали за Ясновидки от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Ясновидки.
Ясновидки - Ангелските фрази, с които да променим живота си!

Ангелските фрази, с които да променим живота си!

12.07.201608902

Според говорещата с ангели Дорийн Върчи всеки човек може да бъде по-щастлив и самоуверен, ако ежедневно си казва няколко простички фрази.

Ясновидки - Пророчествата на Баба Сребра

Пророчествата на Баба Сребра

31.08.2015034560

Предсказанията на баба Сребра са се превърнали в легенди. Най-страшно е нейното пророчество за предстоящите събития, което се помни и предава от поколение на поколение в село Генерал Инзово.

Ясновидки - Почина феноменалната ясновидка Джуна

Почина феноменалната ясновидка Джуна

08.06.201506076

Емблематичната руска лечителка и гадателка Джуна е починала, след като е прекарала два дни в кома.

Ясновидки - Ванга е направила пророчества за 1000 години напред

Ванга е направила пророчества за 1000 години напред

13.04.2015023444

Баба Ванга е направила пророчества за 1000 години напред, твърди 9GAG. Смята се, че родната ясновидка-феномен е направила ключови предсказания за бъдещето.

Ясновидки - Природни стихии превръщат жени в ясновидки

Природни стихии превръщат жени в ясновидки

18.09.201404356

Природни бедствия превръщат обикновени жени в ясновидки със свръхестествени способности и то точно в един определен географски регион, разположен близо до Македония.

Ясновидки - Срещу 2 бона се става врачка

Срещу 2 бона се става врачка

08.06.201102955

Феноменът с гледачките си е чисто български патент. На практика всеки може да стане гадател. Таксата, срещу която можете да се преквалифицирате на врачка, е 2000 лева.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...