Любовно гадаене с ябълки

Любовно гадаене с ябълки

0

Едно от не толкова известните славянски гадания се прави с помощта на ябълки. Този метод може да се използва по всяко време на годината, за разлика от гадаенето на Бъдни вечер и други ритуални празници.

1

Ябълки

Ябълки - Актуални заглавия и материали. Мистерии, загадки и всичко за Ябълки. Нашите статии за Ябълки от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Ябълки.
Още за Ябълки на посочения линк
Ябълки - Символът на ябълката от Райската градина до Айфона

Символът на ябълката от Райската градина до Айфона

23.06.20151725

Ябълката не е единствено плод. Тя е символ на любов, изкушение, вражда, за нея се разказват какви ли не приказки и легенди, а поред много теории именно ябълката стои в центъра на човешкото въображение и познание.

Ябълки - Британец отгледа дърво със златни ябълки

Британец отгледа дърво със златни ябълки

26.01.201403574

Британецът Пол Барнет отглежда дърво, което ражда приказните златни ябълки. Плодовете са се родили след 20-годишните усилия на земеделеца.

Ябълки - Ева не е откъснала ябълка

Ева не е откъснала ябълка

22.09.201225875

Никъде в Библията не е описано, че Ева е откъснала от дървото на познанието ябълка. В Библията не е посочен и двадесет и пети декември като датата на раждане на Исус Христос.

Ябълки - Ананасът и ябълката са мощни талисмани

Ананасът и ябълката са мощни талисмани

20.09.201224691

Амулет във вид на ананас е идеален за творческите натури. Амулет във вид на ябълка усилва енергийния потенциал на собственика си, дарява го с доброта и отзивчивост.

Ябълки - Дърветата имат магическа сила

Дърветата имат магическа сила

14.06.201127466

Дърветата са най-древните живи и мислещи организми на земята. За какви лечебни цели се използват тисът, брезата, върбата, ябълката и липата?

Ябълки - Гадаене с рози и семена

Гадаене с рози и семена

10.04.201103629

С помощта на рози, покълнали семена и кора от ябълка можете да разберете какво ще се случи или да откриете отговорите на важни за вас въпроси. Със сол и свещ се гадае при изневяра.

В актуалната подстраница ще се натъкнеш на избрани материали и статии за Ябълки. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Ябълки. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Ябълки. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Ябълки. Ябълки, съвети и отзиви.