Писма на Хемингуей до първата му любов го разкриват в нова светлина

Писма на Хемингуей до първата му любов го разкриват в нова светлина

0

В историята Ърнест Хемингуей е познат с непримиримия си характер, който не познавал никакви стандарти на приличието. Но преди да се прочуе, в тинейджърските си години той е бил доста по-прибран и срамежлив младеж.

1

Ърнест Хемингуей

Ърнест Хемингуей - Новите теми и статии. Мистика, загадки и всичко на тема Ърнест Хемингуей. Материали за Ърнест Хемингуей от вековете до наше време. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Ърнест Хемингуей.
Ърнест Хемингуей - Бил ли е Ърнест Хемингуей шпионин за съветските власти?

Бил ли е Ърнест Хемингуей шпионин за съветските власти?

23.04.20170249

Слухът, че писателят Ърнест Хемингуей, като виден противник на фашизма, тайно е работил като шпионин за СССР, не е никак нов, но последната книга, посветена на живота му, разкрива повече подробности.

Ърнест Хемингуей - Проклятието Хемингуей

Проклятието Хемингуей

05.03.201601292

Мнозина биха изваяли образа на Хемингуей като противоречива личност с живот, белязан с много драми, върхове и спадове. Славата и безспорният му талант му носят 4 брака, алкохолизъм

Ърнест Хемингуей - Малко известни факти за Ърнест Хемингуей

Малко известни факти за Ърнест Хемингуей

29.12.20150865

Хемингуей е бил и страстен почитател на котките – отглеждал е интересната порода шестопръсти котки. Първият му мъркащ любимец се казвал Снежна топка. Постепенно писателят увеличавал котките, докато не станали 57

Ърнест Хемингуей - Увеличете творческите си възможности със съветите на Ърнест Хемингуей

Увеличете творческите си възможности със съветите на Ърнест Хемингуей

07.12.20150755

Писателят Ърнест Хемингуей освен с драматичната си съдба е останал в историята и с емблематични творби. Самият Хемингуей е дал няколко съвета, с които е насърчавал креативността си.

В актуалната страница ще се натъкнеш на подбрани материали и статии относно Ърнест Хемингуей. Нашият екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за Ърнест Хемингуей. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Ърнест Хемингуей. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Ърнест Хемингуей. Ърнест Хемингуей, снимки и мнения.