Силата на чудотворната икона в Роженския манастир

Силата на чудотворната икона в Роженския манастир

0

Според летописи, които успяват да оцелеят и продължават и до ден днешен да се пазят в Атон, Роженският манастир възниква през 890 г.

1

Чудотворни икони

Чудотворни икони - Най-новите текстове и статии. Необясними явления, загадки и всичко на тема Чудотворни икони. Материали за Чудотворни икони от вековете до днес. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Чудотворни икони.
Чудотворни икони - Говореща икона на Дева Мария лекува вярващите

Говореща икона на Дева Мария лекува вярващите

26.01.201516852

Мистериозен шепот, който се чува от икона на Дева Мария, намираща се в пазарджишката църква Света Богородица, помага на хиляди вярващи да се лекуват, казват самите те.

Чудотворни икони - Чудотворна икона в Русе лекува рак

Чудотворна икона в Русе лекува рак

07.02.201427643

Чудотворната икона на Пресвета Богородица Млекопипателница, на която Божията майка кърми младенеца Исус, беше реставрирана и върната в Русе. Смята се, че иконата убива раковите клетки и лекува сърцето.

Чудотворни икони - Откриха чудотворна икона чрез пророчески сън

Откриха чудотворна икона чрез пророчески сън

30.01.201412911

Древна икона на Света Богородица беше открита, зазидана в основите на Лопушанския манастир Свети Йоан Предтеча, благодарение на пророческия сън на силно вярващата християнка

Чудотворни икони - Чудодейна църква цери болести за 1 нощ

Чудодейна църква цери болести за 1 нощ

10.10.2013632898

За да се случи изцелението, всеки отишъл там трябва да се съгласи да бъде вързан с окови. Освен това, за да бъде излекуван човек, твърдят местните, трябва да има дълбока вяра и чисто сърце.

Чудотворни икони - Силите на чудотворните икони

Силите на чудотворните икони

09.09.201334990

Темата за вълшебните изцеления присъства в християнството още от самото му начало. Вярва се, че със силна молитва можем да намерим решение на проблемите и тревогите си. Хиляди вярващи твърдят, че упованието в Бога върши чудеса.

Чудотворни икони - Топ 5 на чудотворните икони в България

Топ 5 на чудотворните икони в България

14.07.2011617190

Кои са петте чудотворни икони в България. Това са иконата на Богородица Троеручица, Фанулската икона, иконата на Свети Мина, иконата на Николай Чудотворец и тази на Свети Фанурий.

На тази подстраница ще се натъкнеш на последните любопитни теми и публикации относно Чудотворни икони. Редакторският ни екип се стреми да публикува често любопитни текстове на тема Чудотворни икони. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Чудотворни икони. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Чудотворни икони. Чудотворни икони, съвети и потребителски оценки.