Силата на чудотворната икона в Роженския манастир

Силата на чудотворната икона в Роженския манастир

Според летописи, които успяват да оцелеят и продължават и до ден днешен да се пазят в Атон, Роженският манастир възниква през 890 г.

1

Чудотворни икони

Чудотворни икони - Най-новите текстове и статии. Необясними явления, загадки и всичко на тема Чудотворни икони. Материали за Чудотворни икони от вековете до днес. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Чудотворни икони.
Чудотворни икони - Говореща икона на Дева Мария лекува вярващите

Говореща икона на Дева Мария лекува вярващите

26.01.201517188

Мистериозен шепот, който се чува от икона на Дева Мария, намираща се в пазарджишката църква Света Богородица, помага на хиляди вярващи да се лекуват, казват самите те.

Чудотворни икони - Чудотворна икона в Русе лекува рак

Чудотворна икона в Русе лекува рак

07.02.201428086

Чудотворната икона на Пресвета Богородица Млекопипателница, на която Божията майка кърми младенеца Исус, беше реставрирана и върната в Русе. Смята се, че иконата убива раковите клетки и лекува сърцето.

Чудотворни икони - Откриха чудотворна икона чрез пророчески сън

Откриха чудотворна икона чрез пророчески сън

30.01.201413187

Древна икона на Света Богородица беше открита, зазидана в основите на Лопушанския манастир Свети Йоан Предтеча, благодарение на пророческия сън на силно вярващата християнка

Чудотворни икони - Чудодейна църква цери болести за 1 нощ

Чудодейна църква цери болести за 1 нощ

10.10.2013634161

За да се случи изцелението, всеки отишъл там трябва да се съгласи да бъде вързан с окови. Освен това, за да бъде излекуван човек, твърдят местните, трябва да има дълбока вяра и чисто сърце.

Чудотворни икони - Силите на чудотворните икони

Силите на чудотворните икони

09.09.201335454

Темата за вълшебните изцеления присъства в християнството още от самото му начало. Вярва се, че със силна молитва можем да намерим решение на проблемите и тревогите си. Хиляди вярващи твърдят, че упованието в Бога върши чудеса.

Чудотворни икони - Топ 5 на чудотворните икони в България

Топ 5 на чудотворните икони в България

14.07.2011618006

Кои са петте чудотворни икони в България. Това са иконата на Богородица Троеручица, Фанулската икона, иконата на Свети Мина, иконата на Николай Чудотворец и тази на Свети Фанурий.