Човек има девет чувства

Човек има девет чувства

1

Освен зрение, слух, обоняние, осезание и вкус, които са изброени от Аристотел, човек има още четири чувства. Едно от тях е ноцицепция - възприемане на болка от кожата и органите.

1

Чувство

Чувство - Новите заглавия и публикации. Мистерии, загадки и всичко относно Чувство. Материали за Чувство от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Чувство.
Чувство - Как да засилим усещанията си

Как да засилим усещанията си

13.02.201104340

С годините чувствата за осезание, обоняние, както и зрението, намаляват. Ако спазвате някои основни правила, ще можете да подобрите усещанията си.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...