Това чувство е най-силният сигнал на интуицията

Това чувство е най-силният сигнал на интуицията

0

Информацията, която идва по интуитивен път има огромна значимост, тъй като ни показва факти, които, заети с обичайното си ежедневие, не забелязваме, казва психологът Гавин Де Бекър.

1

Чувства

Чувства - Актуални текстове и материали. Необясними явления, загадки и всичко касещо Чувства. Нашите статии за Чувства от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Чувства.
Чувства - Венера е ретоградна от Дева към Лъв

Венера е ретоградна от Дева към Лъв

25.07.201504285

От 25 юли до 6 септември Венера ще се движи на обратен ход, погледната от Земята, между знаците Дева и Лъв. Това ще се отрази най-вече на любовните отношения и финансите.

Чувства - Седем съвета как да повишим вибрациите си

Седем съвета как да повишим вибрациите си

11.03.201505096

Всички ваши мисли и чувства са енергия. Тази сила е един вид вибрация, която комуникира със заобикалящия ни свят. Научете се как да повишите тези вибрации и вижте как това ще промени живота ви драстично в положителна посока.

Чувства - Притча за иноверците

Притча за иноверците

13.01.201501219

Хората сме напълно свободни същества, затова всеки има право да говори, каквото сметне за добре. Това как ще го приеме отсрещният, зависи само от него самия. Всеки сам избира какви емоциии да допуска до себе си и как да реагира на случващото се.

Чувства - Джаджата, която изпитва 8 човешки чувства

Джаджата, която изпитва 8 човешки чувства

15.11.20140649

Ново устройство разчита емоциите само по мимиките на лицето ви – в него има вградена камера. Учените твърдят, че след като събере данни, джаджата може дори да разбере каква музика харесвате и да подбира точно такава.

Чувства - Какво причиняват чувствата на тялото ни

Какво причиняват чувствата на тялото ни

14.01.201423949

Финландски изследователи картографираха телесните промени, които настъпват в човешкото тяло в резултат на различните чувства, които изпитваме.

Чувства - Синдромът на Аспергер

Синдромът на Аспергер

23.11.201196712

Синдромът на Аспергер е патологична неспособност да съпреживяваш и да проявяваш чувствата си. Такива хора проявяват насилие, без да разбират, че причиняват болка на някого.

Чувства - Измамите на мозъка

Измамите на мозъка

30.10.201144946

Разумът ни, с който се гордеем, ни мами, като ни убеждава кое е правилно и неправилно, кое точно обичаме и кое – не. Измама на разума ни е, че за всичките ни несгоди са виновни други хора.

Чувства - Как да определим психологическата възраст

Как да определим психологическата възраст

21.09.201155940

За да разберете психологическата си възраст, ще ви помогнат лист и молив. Важна е е реалната възраст, а на колко години всъщност се чувства човек в психологически план.

Чувства - Кои са отличителните белези на социопатите?

Кои са отличителните белези на социопатите?

07.07.2011719651

Чувства като любов, вина, срам или разкаяние са непознати за социопатите. Психолозите са категорични, че един социопат не изпитва чувство за морална отговорност и социална съвест.

Чувства - Какво знаем за смъртта

Какво знаем за смъртта

24.05.20111225285

Сред последните чувства, които губим преди смъртта си, е слухът, затова е добре близките на умиращия до последно да говорят с него. Смърта е тайнствена и знаем малко за нея.

На актуалната подстраница ще попаднеш на последните материали и статии за Чувства. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Чувства. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Чувства. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Чувства. Чувства, съвети и отзиви.