Човекът Динамо

Човекът Динамо

7

Неговата магия е запленила всички, смятан за най-добрия британски маг, Динамо прави своите представления на улицата, сред хората, той е невероятно ловък.

1

Човекът Динамо

Човекът Динамо - Най-новите текстове и статии. Мистерии, загадки и всичко на тема Човекът Динамо. Нашите статии за Човекът Динамо от вековете до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Човекът Динамо.
Човекът Динамо - Магиите на Динамо

Магиите на Динамо

03.07.20124755439

Манипулацията на съзнанието и бързината са основни точки в магическите номера. Човекът Динамо, колкото и изключителен и ловък да изглежда на повечето зрители, е събрал няколко скептици.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...