В Австралия е започнало чипиране на хора за масов контрол

В Австралия е започнало чипиране на хора за масов контрол

0

Пропагандирайки новите си здравни услуги, австралийските власти са започнали масово да имплантират микрочипове сред населението. На подобна процедура ще бъдат подложени и повечето американци през следващата 2017 година.

1

Чипове

Чипове - Най-новите текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Чипове. Любопитни статии за Чипове от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Чипове.
Чипове - Най-малката Библия в света е 0,04 кв. мм

Най-малката Библия в света е 0,04 кв. мм

03.05.20150592

Най-миниатюрната библия в света бе показана на специална церемония в столицата на Израел Йерусалим. Книжката е голяма едва 0. 04 кв. мм, но в себе си съдържа цели един милион и двеста хиляди символа.

Чипове - Джаджата, която изпитва 8 човешки чувства

Джаджата, която изпитва 8 човешки чувства

15.11.20140675

Ново устройство разчита емоциите само по мимиките на лицето ви – в него има вградена камера. Учените твърдят, че след като събере данни, джаджата може дори да разбере каква музика харесвате и да подбира точно такава.

Чипове - Хора, участвали в експерименти на извънземни

Хора, участвали в експерименти на извънземни

12.10.2013107954

Според архивите на уфолозите извънземните продължават генетичните си експерименти с хора и до ден днешен. Регистрирани са много случаи на отвличане на хора от извънземни.

Чипове - В близко бъдеще - всички хора с чипове

В близко бъдеще - всички хора с чипове

14.06.20102710816

Правителствата на големите държави в света отдавна обмислят идеята имплантиране на чипове сред хората. Чрез масовата чипизация ще е ясно всеки човек къде се намира във всеки момент.

Чипове - След 10 години: управляваме компютрите чрез мозъка си

След 10 години: управляваме компютрите чрез мозъка си

26.11.200941736

До 10 години хората ще управляват компютрите си без клавиатура и мишка, а чрез силата на мисълта. Това ще е възможно чрез имплантирани в човешкия мозък чипове.

Чипове - Американски хирург вади от хора извънземни чипове

Американски хирург вади от хора извънземни чипове

25.08.2009619391

Извънземни инплантират чипове в хора. Американски лекар е извадил от телата на десет души инплантирани чипове след отвличание от извънземни. Любопитни случаи за извънземни.

В Съновник.бг на тази страница ще намериш най-новите заглавия и публикации относно Чипове. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Чипове. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Чипове. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Чипове. Чипове, снимки и потребителски оценки.