Защо точно четирилистната детелина носи късмет

Защо точно четирилистната детелина носи късмет

0

Детелината с четири листа винаги е била смятана за растение, което носи късмет на този, който го намери. Дори да бъде получена като подарък, четирилистната детелина ще донесе щастие и късмет на собственика си.

1

Четирилистна детелина

Четирилистна детелина - Новите текстове и публикации. Мистерии, загадки и всичко касещо Четирилистна детелина. Любопитни статии за Четирилистна детелина от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Четирилистна детелина.
Четирилистна детелина - Най-разпространените суеверия

Най-разпространените суеверия

26.03.2013014103

Суеверията съществуват от незапомнени времена. Срещат се под всякакви видове и форми и броят на техните разновидности не може да бъде преброен. Освен това суеверията са обвързани и с предмети и животни, имащи символично значение.

В Съновник.бг на тази страница ще намериш избрани материали и публикации на тема Четирилистна детелина. Редакторският ни екип се старае да въвежда постоянно разнородни материали за Четирилистна детелина. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Четирилистна детелина. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Четирилистна детелина. Четирилистна детелина, снимки и мнения.