Теорията за белите дупки и още странни твърдения на учените

Теорията за белите дупки и още странни твърдения на учените

0

Винаги е имало странни научни теории. Някои са толкова необичайни, че обикновеният човешки мозък не може да ги проумее и ги отхвърля с лека ръка. Представяме ви най-странните научни теории, които повечето приемат с присмех. . . поне засега

1

Черни дупки

Черни дупки - Най-новите заглавия и материали. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Черни дупки. Нашите статии за Черни дупки от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Черни дупки.
Черни дупки - Масивна черна дупка формира Вселената ни

Масивна черна дупка формира Вселената ни

08.01.20170129

Големият взрив – нещото, което е довело до създаването на нашата Вселена, безспорно се е случило. То обаче поставя редица въпроси, които и днес са без отговор. Най-големият от тях е – какво е предхождало Големия взрив?

Черни дупки - Не може да бъде: Вижте за какво са се ползвали някои от предметите около нас в миналото

Не може да бъде: Вижте за какво са се ползвали някои от предметите около нас в миналото

23.12.20160603

Узнайте някои от най-неподозираните факти за възникването на предметите от ежедневието ни. Ще се изумите как всъщност е започнала тяхната история.

Черни дупки - До 1 година ще може да видим отблизо черните дупки

До 1 година ще може да видим отблизо черните дупки

15.09.20160188

С нов алгоритъм учените се надяват, че до една година ще успеят да заснемат черна дупка и да я видят отблизо, за да разберат тяхната функция във Вселената.

Черни дупки - Уникално! Стивън Хокинг разкри къде водят черните дупки

Уникално! Стивън Хокинг разкри къде водят черните дупки

16.04.201605914

Световно известният учен Стивън Хокинг направи сензационно разкритие. Той е категорични, че през черните дупки можем да преминем, да избягаме и да се скрием, без възможност да се върнем обратно.

Черни дупки - Изумителни факти за Космоса, които трябва да знаете!

Изумителни факти за Космоса, които трябва да знаете!

11.03.201601363

Космосът е огромен. Човешкият мозък трудно може да осмисли неговата необятност. Въпреки това често забравяме колко малки и нищожни сме в сравнение с неговото величие.

Черни дупки - Огромна черна дупка зее в Космоса

Огромна черна дупка зее в Космоса

26.02.20160656

Космическа изненада – така астрономите определят това, което телескопа Хъбъл откри в сърцето на галактика NGC 4889. Това е най-голямата черна дупка, която учените са виждали до момента.

Черни дупки - Айнщайн e прав! Открити са гравитациите вълни, които прогнозира

Айнщайн e прав! Открити са гравитациите вълни, които прогнозира

12.02.201611224

Обявиха на конференция във Вашингтон, че за първи път са успели са засекат гравитационните вълни, които според хипотезата смущават времето и пространството.

Черни дупки - Учени засекли сигнал от гравитационни вълни

Учени засекли сигнал от гравитационни вълни

13.01.20160976

Лорънс Краус от щатския университет на Аризона заявил в социалните мрежи, че е открито сигурно доказателство за съществуването на гравитационните вълни.

Черни дупки - НАСА засне странна светлина да излиза от черна дупка

НАСА засне странна светлина да излиза от черна дупка

10.11.201502582

Необичайна активност засне телескопът на НАСА NuSTAR в масивната черна дупка Markarian 335. На изображението ясно се вижда как от черната дупка се отделя необикновена светлина.

Черни дупки - Разгадават мистерията на черните дупки на Луната

Разгадават мистерията на черните дупки на Луната

17.10.20150990

Ново научно изследване на Европейската космическа агенция се опитва да разгадае мистерията около откритите наскоро черните дупки, намиращи се на северния полюс на земния спътник – Луната.

На тази страница ще попаднеш на най-новите заглавия и публикации за Черни дупки. Нашият екип се стреми да публикува често любопитни текстове на тема Черни дупки. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Черни дупки. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Черни дупки. Черни дупки, съвети и потребителски оценки.