Зловеща кула от черепи вцепени Мексико

Зловеща кула от черепи вцепени Мексико

Мексиканските археолози изпаднаха в недоумение. Кула от човешки черепи може да преобърне месната история.

1

Черепи

Черепи - Последните теми и публикации. Мистика, загадки и всичко за Черепи. Нашите статии за Черепи от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Черепи.
Черепи - Вижте скритите доказателства, че великаните са съществували

Вижте скритите доказателства, че великаните са съществували

20.03.20170968

Историите за великани и страховити гиганти са осеяли цялата човешка митология и фолклор. Гигантите обаче са факт, който научната общност умело прикрива от десетилетия.

Черепи - Скелети на хобити доказаха, че те не са измислени същества

Скелети на хобити доказаха, че те не са измислени същества

10.06.20160467

Хобитите не са измислени приказни приказни създания, а наистина са съществували. Тази теория се доказа от наскоро открити скелети в Индонезия на трима хобити, живели през 700 хиляди години.

Черепи - Най-голямата мистерия в Хималаите – езеро, пълно със скелети

Най-голямата мистерия в Хималаите – езеро, пълно със скелети

16.01.201504236

Езерото Рупкунд и до днес озадачава представителите на научните среди. През 1942 година в него са открити 500 скелети без да се разбере кой са били тези хора и защо са погребани на това място.

Черепи - Религиозни култисти пренасят черепи в плюшени мечета

Религиозни култисти пренасят черепи в плюшени мечета

24.06.20140660

На летището в Мексико Сити беше заловена пратка от няколко плюшени мечета, в които бяха намерени човешки черепи и кости, за които се предполага, че са част от религиозни култове.

Черепи - Исполините са съществували

Исполините са съществували

24.04.201306015

През 1912 година при разкопки в близост до езерото Делаван, Уисконсин са открити останките на тайнствена раса – неописана в нито един учебник или научна статия.

Черепи - Загадките на странните черепи

Загадките на странните черепи

28.03.201205805

На няколко места по света са открити странни черепи, които приличат на черепи на извънземни. Те са открити в Перу и Мексико, както и на други места.

Черепи - Кристалните черепи на маите

Кристалните черепи на маите

06.11.2011016745

Маите и ацтеките са вярвали, че живеем под пето слънце и светът ни ще се разруши от сътресения. Кристалните черепи, които са тринадесет на брой, заедно могат да предпазят планетата.

Черепи - Разкриха кой е хищникът на хищниците

Разкриха кой е хищникът на хищниците

18.07.201103130

Череп, принадлежал на едно от най-големите морски чудовища за всички времена, е изложен британски музей. Звярът плиозавър е бил най-страшният хищник, съществувал някога на Земята.

Черепи - Маите сплесквали главите на бебетата

Маите сплесквали главите на бебетата

14.07.2011012060

Древните маи сплесквали главите на новородените бебета със специална дървена преса, за да заприлича главата на бебето на змийска. Малко деца оцелявали при тази процедура.

Черепи - Черепи служели за посуда на древните британци

Черепи служели за посуда на древните британци

06.06.201101474

Древните обитатели на Британия са използвали черепи като чаши за пиене. Не е ясно дали кроманьонците са били убивани, за да бъдат изядени, или са умирали преди това по естествени причини.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...