Зловеща кула от черепи вцепени Мексико

Зловеща кула от черепи вцепени Мексико

0

Мексиканските археолози изпаднаха в недоумение. Кула от човешки черепи може да преобърне месната история.

1

Черепи

Черепи - Последните теми и публикации. Мистика, загадки и всичко за Черепи. Нашите статии за Черепи от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Черепи.
Черепи - Вижте скритите доказателства, че великаните са съществували

Вижте скритите доказателства, че великаните са съществували

20.03.20170930

Историите за великани и страховити гиганти са осеяли цялата човешка митология и фолклор. Гигантите обаче са факт, който научната общност умело прикрива от десетилетия.

Черепи - Скелети на хобити доказаха, че те не са измислени същества

Скелети на хобити доказаха, че те не са измислени същества

10.06.20160455

Хобитите не са измислени приказни приказни създания, а наистина са съществували. Тази теория се доказа от наскоро открити скелети в Индонезия на трима хобити, живели през 700 хиляди години.

Черепи - Най-голямата мистерия в Хималаите – езеро, пълно със скелети

Най-голямата мистерия в Хималаите – езеро, пълно със скелети

16.01.201504173

Езерото Рупкунд и до днес озадачава представителите на научните среди. През 1942 година в него са открити 500 скелети без да се разбере кой са били тези хора и защо са погребани на това място.

Черепи - Религиозни култисти пренасят черепи в плюшени мечета

Религиозни култисти пренасят черепи в плюшени мечета

24.06.20140649

На летището в Мексико Сити беше заловена пратка от няколко плюшени мечета, в които бяха намерени човешки черепи и кости, за които се предполага, че са част от религиозни култове.

Черепи - Исполините са съществували

Исполините са съществували

24.04.201335980

През 1912 година при разкопки в близост до езерото Делаван, Уисконсин са открити останките на тайнствена раса – неописана в нито един учебник или научна статия.

Черепи - Загадките на странните черепи

Загадките на странните черепи

28.03.201265777

На няколко места по света са открити странни черепи, които приличат на черепи на извънземни. Те са открити в Перу и Мексико, както и на други места.

Черепи - Кристалните черепи на маите

Кристалните черепи на маите

06.11.20111616700

Маите и ацтеките са вярвали, че живеем под пето слънце и светът ни ще се разруши от сътресения. Кристалните черепи, които са тринадесет на брой, заедно могат да предпазят планетата.

Черепи - Разкриха кой е хищникът на хищниците

Разкриха кой е хищникът на хищниците

18.07.201113121

Череп, принадлежал на едно от най-големите морски чудовища за всички времена, е изложен британски музей. Звярът плиозавър е бил най-страшният хищник, съществувал някога на Земята.

Черепи - Маите сплесквали главите на бебетата

Маите сплесквали главите на бебетата

14.07.2011712048

Древните маи сплесквали главите на новородените бебета със специална дървена преса, за да заприлича главата на бебето на змийска. Малко деца оцелявали при тази процедура.

Черепи - Черепи служели за посуда на древните британци

Черепи служели за посуда на древните британци

06.06.201101466

Древните обитатели на Британия са използвали черепи като чаши за пиене. Не е ясно дали кроманьонците са били убивани, за да бъдат изядени, или са умирали преди това по естествени причини.

В актуалната подстраница ще попаднеш на подбрани любопитни теми и публикации за Черепи. Нашият екип се стреми да публикува често разнообразни текстове на тема Черепи. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Черепи. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Черепи. Черепи, съвети и класации.