Обратното броене за експедицията до Марс започна

Обратното броене за експедицията до Марс започна

0

Едва след това ще бъде осъществен и финалният пети етап на плана, който включва изпращането на полет до Марс. Или казано с други думи до 16 години човечеството ще се отправи към Червената планета.

1

Червената планета

Червената планета - Най-новите заглавия и статии. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Червената планета. Нашите статии за Червената планета от вековете до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Червената планета.
Червената планета - Лед на Марс? Учените са в шок

Лед на Марс? Учените са в шок

01.12.20160563

Главозамайващо откритие на Марс е на път да преобърне всичките ни представи за Червената планета. Под повърхността ѝ има огромно количество лед.

Червената планета - Марсоходът Кюриосити откри следи от живот на Червената планета

Марсоходът Кюриосити откри следи от живот на Червената планета

05.11.20160653

Последната мисия на марсохода Кюриосити е регистрирала изпускане на метан, а този газ е отпадъчен продукт единствено от живи организми и по тази логика астрофизиците от НАСА смятат, че откритието в доказателство за живот на Марс.

Червената планета - Уфолози твърдят, че са забелязали фосили от мечка на Марс

Уфолози твърдят, че са забелязали фосили от мечка на Марс

03.11.20160698

От изгубени обувки до скелети на гигантски морски създания, списъкът със странните предмети, за които е докладвано, че са открити на марсианската повърхност, става все по-голям.

Червената планета - НАСА планира създаването на земни колонии на Марс

НАСА планира създаването на земни колонии на Марс

08.08.20160229

НАСА от години планира да изпрати хора на предполагаемо годни за обитаване планети, като Марс. След наскоро доказания факт, че на червената планета някога е имало вода, те отидоха дори по-напред в намеренията си.

Червената планета - Откриха уникална връзка между Марс и Слънцето

Откриха уникална връзка между Марс и Слънцето

07.05.20160536

Марс и Слънцето има нещо общо. Оказва се, че има пряка връзка между слънчевата активност и появата на тайнствен шлейф, закриваш повърхността на Червената планета.

Червената планета - Животни помагат човекът да стъпи на Марс

Животни помагат човекът да стъпи на Марс

11.01.20160502

Марс има суха повърхност с издигащи се дюни и постоянни бури от прах, които могат да доведат до повреда на механиката, намираща се на борда на марсохода Кюриосити (Любопитство).

Червената планета - Отровна мъгла разяла скалите на Марс

Отровна мъгла разяла скалите на Марс

27.11.20150264

Изследователката Шошана Коул е открила какво разяжда скалите на Марс. Това е киселинна мъгла, причинена от вулканични изригвания.

Червената планета - Соларен вятър превърнал Марс в суха и безплодна планета

Соларен вятър превърнал Марс в суха и безплодна планета

09.11.20151348

Учени от НАСА най-накрая откриха какво е превърнало Марс в безплоден и безжизнен свят. Последни проучвания показват, че соларни ветрове, идващи от Слънцето, постепенно са изпарили атмосферата и водата от Червената планета.

Червената планета - Решават къде да стъпи първият човек на Марс

Решават къде да стъпи първият човек на Марс

05.11.20151324

Eксперти от екипа на НАСА предлагат първият човешки крак да стъпи в ледовитата област Deuteronilus Mensae, която се намира недалеч от равнината, в която се развива действието на филма Марсианецът.

Червената планета - Физик: Марсианците са били избити от извънземна цивилизиция

Физик: Марсианците са били избити от извънземна цивилизиция

06.12.201404840

Жителите на Червената планета са били избити до един от извънземна цивилизация, заяви плазменият физик доктор Джон Бранденбург на годишната среща на Американското дружество по физика.

В Съновник.бг на тази страница ще се натъкнеш на най-новите любопитни теми и статии относно Червената планета. Редакторският ни екип се стреми да въвежда редовно любопитни текстове относно Червената планета. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Червената планета. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Червената планета. Червената планета, идеи и потребителски оценки.