Часовникът на Страшния съд се приближи с 30 секунди до Апокалипсиса

Часовникът на Страшния съд се приближи с 30 секунди до Апокалипсиса

Тази година стрелките на символичния Часовник на Страшния съд се доближиха с 30 секунди до Апокалипсиса. От 64 години насам часовникът не е бил толкова близо до полунощ, като полунощ олицетворява края на света.

1

Часовник

Часовник - Актуални заглавия и материали. Мистерии, загадки и всичко на тема Часовник. Нашите статии за Часовник от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Часовник.
Часовник - Създадоха часовник, който показва часа на смъртта

Създадоха часовник, който показва часа на смъртта

11.10.201354322

Швейцарският изобретател Фредрик Колтинг създаде часовник, който с точност показва часа на смъртта на притежателя си. Часовникът се поставя на китката и е дело на търговската марка Tikker.

Часовник - Какво наследство ни оставят вавилонците?

Какво наследство ни оставят вавилонците?

16.02.201185074

От Вавилон се е запазило се нещо, което за нас е по-важно от всички чудеса на света – неговият принос в съкровищницата на всеобщата човешка култура. Ние дори не съзнаваме кое е вавилонското в нас.

Часовник - Създадоха най-точния часовник

Създадоха най-точния часовник

12.04.201001926

Специалисти по физика от САЩ създадоха най-точния часовник в света, който ще изостане или ще изпревари времето с една секунда едва след 3, 7 милиарда години.

Часовник - Часовник яде мухи, за да работи

Часовник яде мухи, за да работи

22.12.200901548

Часовник, който работи не с батерии, а с енергия от смилане на уловени от самия него мухи, изобретиха британски дизайнери. Джаджата е снабдена с лепкава лента, която се върти.