Погребват Стивън Хокинг до Нютон

Погребват Стивън Хокинг до Нютон

Прахът на Стивън Хокинг ще бъде погребан в Уестминстърското абатство. Така един от най-великите умове на нашето съвремие ще намери вечен покой до Нютон и Чарлз Дарвин.

1

Чарлз Дарвин

Чарлз Дарвин - Новите теми и статии. Необясними явления, загадки и всичко касещо Чарлз Дарвин. Нашите статии за Чарлз Дарвин от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Чарлз Дарвин.
Чарлз Дарвин - Откритията, които оспорват теорията на Дарвин

Откритията, които оспорват теорията на Дарвин

14.01.2018018718

Археологията е науката на благородниците. В миналото само най-богатите хора са имали свободното време да се ровят в загадките на предшествениците ни. Едни от най-интересните ѝ открития открито оборват теорията на Дарвин.

Чарлз Дарвин - Митовете за произхода на човека

Митовете за произхода на човека

09.09.2013013563

Дали човек е създаден от Бог или произходът му има просто научно обяснение? Можели да се окаже, че теорията на Чарлз Дарвин за произхода на човека не е вярна? Възможно ли е нашето присъствие на Земята да е резултат от извънземен експеримент?

Чарлз Дарвин - Снежният човек от Минесота

Снежният човек от Минесота

03.07.201302310

Според привържениците на теорията за съществуването на Голямата стъпка, Снежния човек от Минесота и най-сигурното доказателство, че митичното същество броди из земите на Северна Америка.

Чарлз Дарвин - Интересни факти от живота на Чарлз Дарвин

Интересни факти от живота на Чарлз Дарвин

13.11.201203799

Чарлз Дарвин е учен, много противоречива личност. Живял в богато семейство. Започва да учи медицина, после прекъсва и по-късно отива в Кеймбридж, за да учи теология.

Чарлз Дарвин - Слабостите на гениите

Слабостите на гениите

13.10.201104639

Чарлз Дарвин не искал да се жени, защото смятал, че е загуба на време, макар че да имаш жена е по-добре от това да имаш куче. Айнщайн изневерявал на жена си пет години с братовчедка си.

Чарлз Дарвин - Изразите на лицето

Изразите на лицето

26.02.2011016901

Мимиките и жестовете на лицето играят важна роля в отношенията между хората, както съзнателно, така и несъзнателно. Езика на тялото и как да го разгадем. Чарлз Дарвин и неговата теория.

Чарлз Дарвин - Да те наградят за... най-нелепа смърт

Да те наградят за... най-нелепа смърт

07.02.201106001

Наградите Дарвин се присъждат ежегодни на хора, приключили земния си път с нелепа смърт. Няколко случаи със загинали хора, получили награди Дарвин .

Чарлз Дарвин - Нов вид летящ динозавър откриха в Пекин

Нов вид летящ динозавър откриха в Пекин

10.11.200902944

Нов вид летящ динозавър откриха палеонтолозите край Пекин. Той е от семейството на птерозаврите. Птеродактилът хищник бе наречен Дарвиноптерус в чест на Дарвин.