Митовете за произхода на човека

Митовете за произхода на човека

6

Дали човек е създаден от Бог или произходът му има просто научно обяснение? Можели да се окаже, че теорията на Чарлз Дарвин за произхода на човека не е вярна? Възможно ли е нашето присъствие на Земята да е резултат от извънземен експеримент?

1

Чарлз Дарвин

Чарлз Дарвин - Новите теми и статии. Необясними явления, загадки и всичко касещо Чарлз Дарвин. Нашите статии за Чарлз Дарвин от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Чарлз Дарвин.
Чарлз Дарвин - Снежният човек от Минесота

Снежният човек от Минесота

03.07.201302166

Според привържениците на теорията за съществуването на Голямата стъпка, Снежния човек от Минесота и най-сигурното доказателство, че митичното същество броди из земите на Северна Америка.

Чарлз Дарвин - Интересни факти от живота на Чарлз Дарвин

Интересни факти от живота на Чарлз Дарвин

13.11.201253414

Чарлз Дарвин е учен, много противоречива личност. Живял в богато семейство. Започва да учи медицина, после прекъсва и по-късно отива в Кеймбридж, за да учи теология.

Чарлз Дарвин - Слабостите на гениите

Слабостите на гениите

13.10.201124521

Чарлз Дарвин не искал да се жени, защото смятал, че е загуба на време, макар че да имаш жена е по-добре от това да имаш куче. Айнщайн изневерявал на жена си пет години с братовчедка си.

Чарлз Дарвин - Изразите на лицето

Изразите на лицето

26.02.2011016493

Мимиките и жестовете на лицето играят важна роля в отношенията между хората, както съзнателно, така и несъзнателно. Езика на тялото и как да го разгадем. Чарлз Дарвин и неговата теория.

Чарлз Дарвин - Да те наградят за... най-нелепа смърт

Да те наградят за... най-нелепа смърт

07.02.201145798

Наградите Дарвин се присъждат ежегодни на хора, приключили земния си път с нелепа смърт. Няколко случаи със загинали хора, получили награди Дарвин .

Чарлз Дарвин - Нов вид летящ динозавър откриха в Пекин

Нов вид летящ динозавър откриха в Пекин

10.11.200902836

Нов вид летящ динозавър откриха палеонтолозите край Пекин. Той е от семейството на птерозаврите. Птеродактилът хищник бе наречен Дарвиноптерус в чест на Дарвин.

В актуалната страница ще попаднеш на последните теми и статии относно Чарлз Дарвин. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за Чарлз Дарвин. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Чарлз Дарвин. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Чарлз Дарвин. Чарлз Дарвин, снимки и мнения.