Днес трябва да почерпят всички с името Орлин

Днес трябва да почерпят всички с името Орлин

0

Днес имен ден празнува едно от най-силните имена. Това е Орлин. Името идва от орел и е символ за дълголетие, прозорливост, сила и мощ.

1

Църковен календар

Църковен календар - Новите текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Църковен календар. Нашите статии за Църковен календар от Средновековието до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Църковен календар.
Църковен календар - Днес почитаме Св. мъченица Юлиания, пожертвала любов и младост

Днес почитаме Св. мъченица Юлиания, пожертвала любов и младост

21.12.20160644

Днешният ден е празничен и за всички, които носят имената Юлия, Юлиан, Юлиян, Юлиана, Юлияна, кръстени на младата мъченица за христовата вяра.

Църковен календар - Архангел Михаил вади душата от починалия

Архангел Михаил вади душата от починалия

08.11.201028349

Днес се почита Арахангеловден. Именяци са Ангел, Михаил, Гавраил, Райна, Огнян, Емилия, Емил. . . В църковния календар Архангеловден е най-големият есенен празник след Димитровден (26 октомври).

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

На текущата страница ще откриеш най-новите материали и публикации на тема Църковен календар. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за Църковен календар. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Църковен календар. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Църковен календар. Църковен календар, снимки и мнения.