Чинията на Ной - уникалната българска находка, която ще преобърне историята!

Чинията на Ной - уникалната българска находка, която ще преобърне историята!

0

Една от най-ценните исторически находки е била открита в България и в момента се съхранява във Варна. Неин откривате е професор Петко Димитров, които казва, че тя може да преобърне научните теории.

1

Цивилизации

Цивилизации - Последните теми и материали. Паранормални явления, загадки и всичко за Цивилизации. Материали за Цивилизации от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Цивилизации.
Цивилизации - Първата световна война била преди 3000 години

Първата световна война била преди 3000 години

20.05.201601420

Преди повече от три хиляди години най-процъфтяващите цивилизации на Бронзовата епоха, съществували по бреговете на източното Средиземноморие, изчезват в рамките на няколко десетилетия.

Цивилизации - Аборигените били една от най-развитите цивилизации?

Аборигените били една от най-развитите цивилизации?

14.05.20160871

Понятието абориген отдавна се е превърнало в разговорния език в обиден термин, с който искаме да кажем на човек, че е безпросветен, че не разбира даден казус или технология, че е примитивен и неук.

Цивилизации - Комета затрила антарктическа цивилизация преди 13 хилядолетия

Комета затрила антарктическа цивилизация преди 13 хилядолетия

04.03.20161987

Комета е затрила напреднала антарктическа цивилизация преди близо 13 хиляди години. Шокиращото твърдение е на популярния шотландски писател Греъм Хенкок.

Цивилизации - Човечеството било експеримент

Човечеството било експеримент

23.06.2015107619

Според световно известната американска ораторка и авторка на няколко бестселъра Барбара Марчиняк човечеството е експеримент.

Цивилизации - Ученичка на Борис Золотов: Има паралелноземни цивилизации

Ученичка на Борис Золотов: Има паралелноземни цивилизации

03.06.201537961

Йоланта Марк е убедена, че извънземните цивилизации съществуват и са съществували винаги. По думите на Йоланта Марк има и подземни, и дори паралелноземни цивилизации.

Цивилизации - Изгубените древни градове

Изгубените древни градове

17.06.201334001

За всички, които още пазят образа на д-р Джоунс и жаждата за разкриване на погребаните тайни от миналото е следващото пътешествие до някои от най-интересните изчезнали места на света.

Цивилизации - Изгубеният град на хората-гущери

Изгубеният град на хората-гущери

04.04.201347815

Често срещан мотив в песнопенията и преданията на индианските племена Тонгва и Чумаши, коренни жители на този район на Америка, е историята за хората-гущери, които са живеели по тези земи.

Цивилизации - Перуанската цивилизация е тръгнала от маите преди 5000 г

Перуанската цивилизация е тръгнала от маите преди 5000 г

13.03.201301771

Проучването показва колко голямо всъщност е значението на селското стопанство при осигуряването на здрава икономическа основа за възхода на централизирани, комплексни и световни цивилизации.

Цивилизации - Доказателства за напредналата техника в Древен Египет

Доказателства за напредналата техника в Древен Египет

24.02.201317233

Древните каменни здания и пирамиди никога не са били проектирани да станат гробници на царете, а са служели като енергийни центрове. В тях са използвани течаща вода и слънчева енергия от слънчевата светлина

Цивилизации - В галактиката може да има хиляди извънземни цивилизации

В галактиката може да има хиляди извънземни цивилизации

13.02.201384602

Сами ли сме във вселената е въпрос, който от векове занимава умовете на хората. Съвсем скоро се очаква учените да могат да дадат точен отговор. Доскоро категорично се отхвърляше

На актуалната страница ще се натъкнеш на най-новите материали и публикации на тема Цивилизации. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно разнообразни текстове относно Цивилизации. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Цивилизации. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Цивилизации. Цивилизации, идеи и класации.