Интелигентните и изобретателни обиди, които останаха в историята

Интелигентните и изобретателни обиди, които останаха в историята

0

От политиците и лидерите до актьорите и писателите, тези хора често са източник на някои от най-големите обиди в историята. Някои от обидите са срещу лица, някои срещу цели групи хора (най-често мъже), а други са по отношение на държави или нации.

1

Хумор

Хумор - Актуални текстове и материали. Мистерии, загадки и всичко на тема Хумор. Любопитни статии за Хумор от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Хумор.
Хумор - Днес е Денят на лъжата

Днес е Денят на лъжата

01.04.20140764

На 1 април в много страни по света се отбелязва Денят на лъжата, хумора и шегата. Въпреки че днес не е официален празник, първият ден от април е много популярен.

Хумор - И на смъртния си одър известните се шегуват

И на смъртния си одър известните се шегуват

02.08.201003319

Писателят Оскар Уайлд споделил със стените на стая във френски хотел, че последната му битка е с тапетите, но я е загубил. Много известни мъже са проявили чувство за хумор на смъртния си одър.

Хумор - Какво не знаем за смеха

Какво не знаем за смеха

13.06.201004922

Много от причините за смеха, както и заразителния смях, се крият още в еволюцията на човека. Човекът е единственото същество, способно да се смее. Смехът е здраве.

В Съновник.бг на тази страница ще намериш избрани материали и статии относно Хумор. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно различни материали за Хумор. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Хумор. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Хумор. Хумор, снимки и отзиви.