Забавни български поверия, които никой чужденец няма да разбере

Забавни български поверия, които никой чужденец няма да разбере

Родината ни е уникална с много неща. Българските навици, привички, та дори типичният ни манталитет – това е малка част от нещата, които са непонятни за чужденците.

1

Хумор

Хумор - Актуални текстове и материали. Мистерии, загадки и всичко на тема Хумор. Любопитни статии за Хумор от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Хумор.
Хумор - Днес е Денят на лъжата

Днес е Денят на лъжата

01.04.201701026

На 1 април в много страни по света се отбелязва Денят на лъжата, хумора и шегата. Въпреки че днес не е официален празник, първият ден от април е много популярен.

Хумор - Това са трите зодии, които се обиждат най-лесно

Това са трите зодии, които се обиждат най-лесно

07.02.20170119011

Да направите шеговит коментар за нечий недостатък понякога е доста изкушаващо, но трябва да сте внимателни, защото има три зодии, които не разбират от този хумор и е по-вероятно да ви се обидят.

Хумор - Интелигентните и изобретателни обиди, които останаха в историята

Интелигентните и изобретателни обиди, които останаха в историята

10.01.20170753

От политиците и лидерите до актьорите и писателите, тези хора често са източник на някои от най-големите обиди в историята. Някои от обидите са срещу лица, някои срещу цели групи хора (най-често мъже), а други са по отношение на държави или нации.

Хумор - И на смъртния си одър известните се шегуват

И на смъртния си одър известните се шегуват

02.08.201003403

Писателят Оскар Уайлд споделил със стените на стая във френски хотел, че последната му битка е с тапетите, но я е загубил. Много известни мъже са проявили чувство за хумор на смъртния си одър.

Хумор - Какво не знаем за смеха

Какво не знаем за смеха

13.06.201005219

Много от причините за смеха, както и заразителния смях, се крият още в еволюцията на човека. Човекът е единственото същество, способно да се смее. Смехът е здраве.