Необичайни факти за войната

Необичайни факти за войната

10

Александър Велики забранявал на войниците си да имат коса и брада. През Първата световна война хомосексуалистите били екзекутирани във Френската армия.

1

Хомосексуализъм

Хомосексуализъм - Последните заглавия и материали. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Хомосексуализъм. Материали за Хомосексуализъм от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Хомосексуализъм.
Хомосексуализъм - Сексуалните наклонности се наказвали със смърт

Сексуалните наклонности се наказвали със смърт

23.11.2010610298

През Средновековието не всички свещеници спазвали тайната на изповедта. Който признавал, че има извънбрачна или хомосексуална връзка, бивал отлъчван от Църквата и екзекутиран.

Хомосексуализъм - Древните египтяни се целуват и в смъртта

Древните египтяни се целуват и в смъртта

14.01.201005152

Гроб на египтяни, лични маникюристи на фараон от петата династия, досега на дава спокойствие на учените. Погребаните в него мъже може би са били хомосексуалисти или сиамски близнаци.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...