Що за хищник сте вие според зодиакалния знак

Що за хищник сте вие според зодиакалния знак

2

Ако искате да разберете къде е вашето място в животинското царство, погледнете зодиакалния си знак. По него ще може да се ориентирате какъв хищник сте.

1

Хищници

Хищници - Най-новите текстове и материали. Мистерии, загадки и всичко свързано с Хищници. Нашите статии за Хищници от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Хищници.
Хищници - Тиранозаврите се оказаха канибали

Тиранозаврите се оказаха канибали

16.04.20150536

Последни археологически находки ясно показаха, че тиранозаврите са били канибали. По намерен череп на млад дасплетозавър личат следи от зъбите на неговия роднина - властелина на мезозоя тиранозавъра.

Хищници - Американка отглежда тигри в задния си двор

Американка отглежда тигри в задния си двор

29.05.20140795

Тигърът е най-големият бозайник от семейство Котки. Той е хищник, който в природата най-често се храни с диви свине, елени и антилопи. Посяга и на зайци, лисици, чакали и явозвци.

Хищници - Саблезъбите имали слаби захапки, но мощни вратове

Саблезъбите имали слаби захапки, но мощни вратове

29.07.20130877

Саблезъбите отдавна са привлекли научното внимание заради техниката им на ловуване. Тези праисторически хищници предизвикват в учените въпроса дали котките преследват жертвата си като лъвове, ликвидирайки ги с мощно захапване на гърлото.

Хищници - Нещата, които правят хората специални

Нещата, които правят хората специални

01.07.201303691

Знаете ли кой е върховния хищник, който е отговорен за убиването на над 100 милиона акули, само в рамките на една календарна година. Не? Това са хората.

Хищници - Най-интересните динозаври

Най-интересните динозаври

01.11.201104350

Сред най-интересните динозаври е анкилозавърът, който бил дълъг над десет метра и тежал около четири тона - той нямал естествени врагове, тъй като тежал четири тона и бил брониран.

Хищници - Най-странните обитатели на океаните

Най-странните обитатели на океаните

24.09.201103544

Сред най-странните жители на океаните е хищната риба хаулиод, която привлича жертвите си със светеща топка на опашката. Тя има огромни зъби, които стърчат във всички посоки от устата й.

Хищници - Лъвовете нападат хора по пълнолуние

Лъвовете нападат хора по пълнолуние

27.07.201102426

Лъвовете атакуват хора в нощите след пълнолунието. Най-многобройни са атаките в сезона на дъждовете, когато има облаци на нощното небе.

Хищници - Разкриха кой е хищникът на хищниците

Разкриха кой е хищникът на хищниците

18.07.201103243

Череп, принадлежал на едно от най-големите морски чудовища за всички времена, е изложен британски музей. Звярът плиозавър е бил най-страшният хищник, съществувал някога на Земята.

Хищници - Хищните птици еволюирали от кокошка

Хищните птици еволюирали от кокошка

16.06.201102027

Най-бързият хищник в света на птиците е обикновеният сокол - при атака той достига до скорост от триста километра в час. Египетският лешояд хвърля камъни, за да чупи щраусови яйца.

Хищници - Акулите не различават цветовете

Акулите не различават цветовете

27.01.201101245

Акулите различават нюансите на зеленото, но не и другите цветове. Това се дължи на устройството на очите им. Такова зрение рядко е срещано на сушата, но в океана е нещо обичайно.