Линията на сърцето издава неподозирани истини за вас

Линията на сърцето издава неподозирани истини за вас

0

Линиите по ръцете ни издават неподозирани качества за нашата личност. Една от най-интересните линии на дланта ни е така наречената линия на сърцето, която описва емоционалните преживявания на човек и неговото поведение на любовния фронт.

1

Хиромантия

Всичко за Хиромантията. Хиромантията е гледане по линиите на ръката, големината на пръстите и дланите. Хиромантия - статии и материали. Значение на всичките линии на ръката. Научете повече за хиромантията.
Хиромантия - Имаш ли тези линии на китката? Разбери какво бъдеще ти отреждат

Имаш ли тези линии на китката? Разбери какво бъдеще ти отреждат

02.09.201603540

По броя на добре очертаните линии на китката може да разберете какво бъдеще ви очаква и каква е вашата житейска мисия.

Хиромантия - Какъв ще бъде бракът ни според линиите на ръката

Какъв ще бъде бракът ни според линиите на ръката

30.11.2015011222

Вярва се, че с гледането на ръка човек може да предскаже цялото си бъдеще. Специалистите по хиромантия добавят и че върху ръцете ни е описан и бъдещият ни брачен съюз.

Хиромантия - Какво означава, ако имате буква М на дланта си

Какво означава, ако имате буква М на дланта си

24.07.20141621089

Тези хора се борят с всички сили и когато правят нещо, влагат цялото си същество и воля. По тази причина очакват, че и другите ще са като тях. Често обаче биват разочаровани.

Хиромантия - По ръката се познава дали ще сме щастливи

По ръката се познава дали ще сме щастливи

31.05.2014321328

Според науката за гледане на ръка – хиромантия, от линията на живота и брака може да се разбере дали един човек ще бъде щастлив и дали ще се омъжи за голямата си любов.

Хиромантия - Как да разчетем съдбата си според формата на ръката

Как да разчетем съдбата си според формата на ръката

28.03.2014548423

Хиромантията е древна наука, която освен по линиите върху ръцете, може да разчете човешката съдба и по формата на ръката. Външната страна на ръцете ви точно може да покаже силните и слабите ви страни.

Хиромантия - История на хиромантията

История на хиромантията

09.06.201302615

Хиромантията е наука за разчитане на линиите на дланта. Смята се, че хиромантията е била популярна в академичните среди в Древна Гърция и се използвала от лекарите.

Хиромантия - Как да станеш хироман

Как да станеш хироман

23.05.201315618

Разчитането на дланта, познато още като хиромантия, се практикува по цял свят, с цел предсказване на бъдещето или разбиране на характера на човек.

Хиромантия - Съдбовните линии по дланта

Съдбовните линии по дланта

11.05.2013418768

Линиите по дланта се смятат за най-лесно поддаващите се на прочитане черти на характера, на минали, сегашни и бъдещи неща. Науката, занимаваща се с линиите по дланта и тяхното значение, се нарича хиромантия

Хиромантия - Хироманти е имало още в Древен Египет

Хироманти е имало още в Древен Египет

28.04.201303024

Хиромантията – науката за гледане на ръка по линиите на съдбата, е съществувала още в Древен Египет. Освен древните египтяни, хироманти са били също така халдейците и шумерите.

Хиромантия - Хиромантия за начинаещи

Хиромантия за начинаещи

20.04.201309034

Науката хиромантия винаги се е считала за свещена. Смята се, че е произлязла от Китай или Индия, някъде около 3-то хилядолетие преди новата ера, но това не може да се потвърди със сигурност

На тази подстраница ще се натъкнеш на подбрани материали и статии за Хиромантия. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Хиромантия. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Хиромантия. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Хиромантия. Хиромантия, съвети и отзиви.