Как се е появила астрологията и трябва ли да ѝ вярваме

Как се е появила астрологията и трябва ли да ѝ вярваме

0

Отношението към астрологията винаги е било крайно и от появяването ѝ до днес хората или ѝ вярват безрезервно, или напълно я отричат. Причината за това крайно разбиране обаче се корени в в различния поглед към астрологията.

1

Хипократ

Хипократ - Актуални заглавия и материали. Мистерии, загадки и всичко за Хипократ. Нашите статии за Хипократ от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Хипократ.
Хипократ - Как да разпознаем четирите основни темперамента

Как да разпознаем четирите основни темперамента

02.08.201432199

Хипократ през V век преди Христа разделя човешкия характер на 4 основни темперамента, които можем да разпознаем и без сложни психологически тестове.

Хипократ - Меланхолик или холерик си?

Меланхолик или холерик си?

03.06.201304794

Комбинациите са разнообразни и разнородни - меланхолик с черти на флегматик, флегматик с прояви на холерик, холерик с качества на сангвиник и т. н. Има само една невъзможна комбинация, между двете противоположности меланхолик и холерик. Те са несъвместими

Хипократ - Хипократ лекувал хемороиди с нажежено желязо

Хипократ лекувал хемороиди с нажежено желязо

03.02.201323810

В своите медицински трактати, той е описал най-различни странни и не толкова странни методи на лечение. Той например е лекувал жълтеницата с помощта лимон. Киселият плод е помагал и при натравяне

В актуалната страница ще намериш избрани материали и статии за Хипократ. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Хипократ. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Хипократ. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Хипократ. Хипократ, съвети и отзиви.