Недостатъци на зодия Телец

Недостатъци на зодия Телец

2

Зодия Телец има своите недостатъци, специфични за родените под този знак. Въпреки че са щедри по природа, Телците често изпадат в дребнавост за нещо, което е абсолютно безсмислено и отстояват позицията си.

1

Характер на Телец

Характер на Телец - Актуални теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Характер на Телец. Материали за Характер на Телец от вековете до наше време. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Характер на Телец.
Характер на Телец - Къде да пътува зодия Телец

Къде да пътува зодия Телец

28.06.201344932

Телецът харесва новите места със световноизвестни забележителности, за които може да разказва на приятелите си. Затова за него е подходяща разходката до Бразилия и до Мексико, както и до Африка.

Характер на Телец - Телец при караници и сдобряване

Телец при караници и сдобряване

20.05.20131828766

Телецът например, трудно може да се ядоса сериозно. Трябват много усилия, за да се разгневи представителят на този знак на зодиака.

Характер на Телец - Телец и другите зодии

Телец и другите зодии

16.05.2013844162

Спокойният, дружелюбен и миролюбив Телец се нуждае от любов и нежни чувства, а също така от уединение, финансова стабилност и комфорт. Това търси той и у партньора си.

Характер на Телец - Неочаквани черти на зодия Телец

Неочаквани черти на зодия Телец

12.04.20136633585

Телецът често се ръководи от чувствата си, когато взима решения, а не от здравия разум. Когато е разгневен, той прилича буквално на ядосан бик, а гневът му продължава много дълго.

На актуалната страница ще се натъкнеш на най-новите материали и публикации относно Характер на Телец. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Характер на Телец. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Характер на Телец. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Характер на Телец. Характер на Телец, съвети и отзиви.