Недостатъци на зодия Телец

Недостатъци на зодия Телец

2

Зодия Телец има своите недостатъци, специфични за родените под този знак. Въпреки че са щедри по природа, Телците често изпадат в дребнавост за нещо, което е абсолютно безсмислено и отстояват позицията си.

1

Характер на Телец

Характер на Телец - Актуални теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Характер на Телец. Материали за Характер на Телец от вековете до наше време. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Характер на Телец.
Характер на Телец - Къде да пътува зодия Телец

Къде да пътува зодия Телец

28.06.201345102

Телецът харесва новите места със световноизвестни забележителности, за които може да разказва на приятелите си. Затова за него е подходяща разходката до Бразилия и до Мексико, както и до Африка.

Характер на Телец - Телец при караници и сдобряване

Телец при караници и сдобряване

20.05.20131829322

Телецът например, трудно може да се ядоса сериозно. Трябват много усилия, за да се разгневи представителят на този знак на зодиака.

Характер на Телец - Телец и другите зодии

Телец и другите зодии

16.05.2013845324

Спокойният, дружелюбен и миролюбив Телец се нуждае от любов и нежни чувства, а също така от уединение, финансова стабилност и комфорт. Това търси той и у партньора си.

Характер на Телец - Неочаквани черти на зодия Телец

Неочаквани черти на зодия Телец

12.04.20136635495

Телецът често се ръководи от чувствата си, когато взима решения, а не от здравия разум. Когато е разгневен, той прилича буквално на ядосан бик, а гневът му продължава много дълго.