Тъмната страна на зодия Стрелец

Тъмната страна на зодия Стрелец

Тъмната страна на зодия Стрелец излиза наяве, когато се срамува от своите недостатъци и за това се фокусира върху положителните си страни, демонстрирайки ги с огромна арогантност.

1

Характер на Стрелец

Характер на Стрелец - Най-новите теми и статии. Мистика, загадки и всичко касещо Характер на Стрелец. Материали за Характер на Стрелец от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални явления и Характер на Стрелец.
Характер на Стрелец - Десет признака, че сте типичния Стрелец

Десет признака, че сте типичния Стрелец

12.08.2017035235

Стрелец е третият огнен знак в зодиака, на което дължи живия си и енергичен характер, а заедно с това е и подвижен знак и по тази причина Стрелците не са хора, които могат да стоят на едно и също място.

Характер на Стрелец - Недостатъци на зодия Стрелец

Недостатъци на зодия Стрелец

15.11.2015018865

Зодия Стрелец има недостатъци и сред тях най-много се откроява склонността му да не казва истината. За Стрелеца използването на лъжи в негова полза е нещо нормално, но самият той много мрази да го лъжат.

Характер на Стрелец - Къде да пътува зодия Стрелец

Къде да пътува зодия Стрелец

21.06.201306085

Нищо не учестява пулса на родените под знака на Стрелец така, както перспективата за пътуване до места, където не са били. Колкото е по-далечно мястото, към което ще пътуват, толкова е по-добре за тях.

Характер на Стрелец - Стрелец при караници и сдобряване

Стрелец при караници и сдобряване

24.05.2013013295

Стрелецът обича конфликтите, за него те са възможност да докаже пред самия себе си, че е прав във всяко едно отношение. Затова често се случва така, че Стрелецът е в основата на конфликтната ситуация.

Характер на Стрелец - Неочаквани черти на зодия Стрелец

Неочаквани черти на зодия Стрелец

19.04.2013029700

В съвместния живот Стрелецът предизвиква много грижи, тъй като е патологичен лъжец. Според него обаче към лъжата той прибягва само с благородна цел.

Характер на Стрелец - Съдбата на зодия Стрелец

Съдбата на зодия Стрелец

27.03.20130113328

Стрелците трябва да действат винаги според разума си. Чувството за справедливост ги вдъхновява. Стрелците са честни, откровени и смели. Изглеждат интровертни, но не са скъперници и егоисти.

Характер на Стрелец - Стрелец и другите зодии

Стрелец и другите зодии

18.03.2013030782

Добра комбинация са Стрелецът и Овенът, но само за известно време. Стрелецът не може да построи връзка с Овен, която се гради на взаимно доверие.