Недостатъци на зодия Козирог

Недостатъци на зодия Козирог

4

Родените под знака на Козирог имат своите недостатъци и ако ги знаете, ще ви е по-лесно да разберете хората от тази зодия.

1

Характер на Козирог

Характер на Козирог - Най-новите текстове и материали. Необясними явления, загадки и всичко касещо Характер на Козирог. Материали за Характер на Козирог от вековете до днес. Феномени, загадки, паранормални явления и Характер на Козирог.
Характер на Козирог - Козирог е най-стиснатата зодия

Козирог е най-стиснатата зодия

10.08.201577607

Щастието не е само в парите, казват някои. Е, тези някои със сигурност не са били представители на най-стиснатата зодия. Скъперници, свидливи, сметкаджии, алчни, скръндзи – наричайте ги както искате. Това са Козирозите.

Характер на Козирог - Къде да пътува зодия Козирог

Къде да пътува зодия Козирог

20.06.201365067

Любовта на Козирога към историята прави интересни за него различните градове с историческа стойност в САЩ – Вашингтон, окръг Колумбия, както и Бостън. Париж и Лондон също са много интересни за Козирога.

Характер на Козирог - Козирог при караници и сдобряване

Козирог при караници и сдобряване

29.05.20133525275

При конфликт родените под знака на Козирога не викат, не хвърлят предмети и не жестикулират отчаяно в опит да направят по-силно впечатление на опонента си.

Характер на Козирог - Козирог и другите зодии

Козирог и другите зодии

10.05.2013724696

Възможно ли е два козирога да изпитат истинска любов помежду си? Да, те имат всички шансове на света. Хороскоп за съвместимост на зодия Козирог с останалите зодии

Характер на Козирог - Неочаквани черти на зодия Козирог

Неочаквани черти на зодия Козирог

21.04.20133520172

Много от Козирозите мъже остават стари ергени, тъй като не искат да се обвързват. Те предпочитат за законни половинки жени, които са по-възрастни от тях, но са добре уредени финансово.

Характер на Козирог - Съдбата на зодия Козирог

Съдбата на зодия Козирог

20.03.201361177733

Козирозите трябва да запомнят, че не трябва да се оставят никога събитията да ги изненадват. Житейският им урок е да разчитат повече на себе си, отколкото на помощта на другите.

На текущата страница ще попаднеш на последните материали и статии относно Характер на Козирог. Редакторският ни екип се старае да въвежда редовно любопитни текстове относно Характер на Козирог. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Характер на Козирог. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Характер на Козирог. Характер на Козирог, идеи и потребителски оценки.