Какво разкрива за вас положението на Луна в Дева

Какво разкрива за вас положението на Луна в Дева

Освен слънчев знак, известен като зодия, всеки човек има и лунен знак, който показва къде се е намирала Луната в часа на вашето раждане. Ако знаете кой е лунният ви знак, ще знаете повече за характера си.

1

Характер на Дева

Характер на Дева - Последните теми и статии. Мистика, загадки и всичко относно Характер на Дева. Любопитни статии за Характер на Дева от Средновековието до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Характер на Дева.
Характер на Дева - Недостатъци на зодия Дева

Недостатъци на зодия Дева

16.10.2015023961

Всяка зодия си има своите недостатъци. Зодия Дева също не е идеална, макар че има желанието да направи всичко, така че да е както трябва. Родените под знака на Девата са перфекционисти и изискват от околните да са като тях.

Характер на Дева - Къде да пътува зодия Дева

Къде да пътува зодия Дева

24.06.201304421

Пътешествието до Индия или Перу е наистина завладяващо според представителите на зодия Дева, но те с удоволствие биха посетили и някой град в собствената си страна, където още не са били.

Характер на Дева - Дева при караници и сдобряване

Дева при караници и сдобряване

23.05.2013017744

При караници Девата реагира много бурно и емоционално. Въпреки че представителите на този зодиакален знак изглеждат сдържани, при спор или караница се разгорещяват много.

Характер на Дева - Дева и другите зодии

Дева и другите зодии

12.05.2013041375

С Близнаци Девата няма големи шансове за успех. Безгрижният и променлив Близнак известно време закриля Девата, но след това иска да опита нещо ново. С представител на собствения си знак Девата се чувства перфектно.

Характер на Дева - Неочаквани черти на зодия Дева

Неочаквани черти на зодия Дева

16.04.2013018690

Девите ценят само перфекционистите, затова им е много трудно да съберат около себе си кръг от верни приятели. Девите обичат постоянно да задават въпроси, за да открият повече подробности за човека срещу себе си.

Характер на Дева - Съдбата на зодия Дева

Съдбата на зодия Дева

22.03.20130131381

Силата на Девата е в предвидливостта, упоритото преследване на съвършеното в работата, логиката и методичния начин на работа. Представителите на този знак трябва да имат повече доверие в себе си.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...