6 362 Статии,9 533 Сънища,5 338 Истории
Разберете какви сте според кръвната група!

Разберете какви сте според кръвната група!

0

Японците са на мнение, че кръвната група е тази, която издава най-интимните качества на личността. За да разберат дали си подхождат, в Страната на изгряващото слънце не се питат коя зодия са, а коя кръвна група са.

1

Характер

Характер - Последните заглавия и материали. Паранормални явления, загадки и всичко относно Характер. Материали за Характер от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Характер.

Популярни

Характер - Какво издава палецът за характера ни

Какво издава палецът за характера ни

27.10.201504126

Палецът е най - вътрешният пръст на ръката, когато дланта сочи надолу. Той е най - късият от всички пръсти и най – много се различава от тях.

Характер - Един поглед ще разкрие характера ви

Един поглед ще разкрие характера ви

19.10.2015110437

Само един поглед е достатъчен, за да разкрием характера ви. Погледнете снимката и изберете първата фигура, на която ви се спре погледът и ви направи най- голямо впечатление. Избрахте ли?

Характер - Разбери коя е твоята тъмна страна с този елементарен тест

Разбери коя е твоята тъмна страна с този елементарен тест

07.09.201504961

Избирайки един от популярните приказни герои, може да разберете коя е най-тъмната страна от характера ви. В психологията тя се нарича Сянка и се определя като качеството, което дори самите ние не осъзнаваме

Характер - Чертите на лицето са определящи за мнението на околните

Чертите на лицето са определящи за мнението на околните

08.08.201502427

На хората с благовидна форма на лицето може да им бъде простено много повече, отколкото на вечно смръщените. Това се доказало от експеримент, проведен от лондонските изследователи сред работници в една компания.

Характер - Седем типа характер според чертите на лицето

Седем типа характер според чертите на лицето

07.06.201505507

Отличителните белези на лицето могат доста точно да определят един характер. На това мнение са специалисти от различни сфери, които определят 7 основни нрава въз основа на лицевите черти.

Характер - Харесайте си дърво и разберете какви сте

Харесайте си дърво и разберете какви сте

17.05.2015010982

С този съвсем лесен и доста интересен тест ще разкриете нови черти от характера си. Всичко, което трябва да направите, е да изберете едно то дърветата, които виждате на снимките долу

Характер - Тест на Фройд ви описва безпогрешно

Тест на Фройд ви описва безпогрешно

23.04.2015319106

За да решите този тест трябва да използвате лист и химикал и срещу зададените въпроси да изборите чувства – първите, които ви идват наум, без да се притеснявате, че някои от тях може да са противоположни.

Характер - Kакво не понасят различните зодии

Kакво не понасят различните зодии

06.04.2015211444

Колкото и да е странно, от това каква е зодията ви зависи какво не можете да понасяте.

Характер - Челото издава характера

Челото издава характера

28.03.201503197

Челото показва както интелигентността на човека, така и неговите дарби и талант. Широкото чело е знак за практичност и мъдрост, докато тясното и издадено напред чело е признак за идеалист или човек с много идеи.

Характер - Най-своенравните представители на зодиака

Най-своенравните представители на зодиака

26.03.201535198

Зодиакалният знак, под който сме родени, влияе до голяма степен на житейския ни път. Всеки човек притежава както добри, така и лоши черти на характера.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

На текущата страница ще попаднеш на най-новите любопитни теми и публикации на тема Характер. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно разнообразни текстове относно Характер. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Характер. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Характер. Характер, идеи и класации.