Признаци, че душата ви се е прераждала

Признаци, че душата ви се е прераждала

Темата за прераждането вълнува човечеството от хиляди години. Още древните цивилизации са вярвали, че след смъртта на тялото душата продължава своя земен път в нова обвивка.

1

Фобии

Фобии - Най-новите теми и материали. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Фобии. Нашите статии за Фобии от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Фобии.
Фобии - Страх те от безкрайността? Ти си апейрофоб

Страх те от безкрайността? Ти си апейрофоб

05.06.20170137

Погледнете през прозореца и се замислете кара ли ви това да чувствате страх. Ако безкрайността, проявена тя под каквато и да било форма, ви плаши, то вие страдате от апейрофобия.

Фобии - Страх ви е от клоуни. Вижте защо е така

Страх ви е от клоуни. Вижте защо е така

19.02.20170852

Клоуните би трябвало да са забавни, да носят радост и веселие. За милиони хора обаче те са ужасяващи. Постоянната им замръзнала усмихваща се маска не събужда нищо друго освен чист ужас.

Фобии - Математическа фобия причинява болка

Математическа фобия причинява болка

30.06.20150698

Според психолози от университета в Чикаго фобията от математика може да причини действителна физическа болка.

Фобии - Как да превърнем страховете си в щастие и вдъхновение

Как да превърнем страховете си в щастие и вдъхновение

01.07.201307075

Няколко стъпки могат да помогнат да превърнете страховете си в щастие и вдъхновение. Намерете своя начин да се вдъхновявате и да черпите мъдрост. Победете страха, като се сетите за всички неща за които сте благодарни.

Фобии - Суеверия, от които не можем да избягаме

Суеверия, от които не можем да избягаме

23.08.201204721

Сред най-разпространените суеверия са че петък, тринадесети, носи нещастие, както и черната котка, която пресече пътя ви. Смята се, че счупено огледало носи седем години нещастна любов.

Фобии - Как да преодолеем страховете си

Как да преодолеем страховете си

30.03.2012011523

Всеки човек изпитва страх. Когато е в нормални граници е нормално, но когато се превърне в панически страх, контролиращ живота ни трябва да вземем мерки. Говорете с някой близък, преодолейте страха, като го погледнете право в очите.

Фобии - Животните, от които се страхуваме

Животните, от които се страхуваме

18.11.201104113

Въпреки че само десет процента от всички змии са отровни, всяка година тридесет хиляди души умират от ухапванията им. Съществуват само пет вида паяци, чието ухапване може да убие човек.

Фобии - Страхът от числото тринадесет

Страхът от числото тринадесет

03.11.201102947

Страхът от числото тринадесет се нарича трискаидекафобия. Сред най-известните хора, които са имали фобия от числото тринадесет, бил Адолф Хитлер.

Фобии - Как да победите аерофобията

Как да победите аерофобията

31.10.201101786

Стресът, предизвикан от закъснението и бързането за полета още повече задълбочава страха от летенето. Храната повишава нивото на кръвната захар, а това намалява чувството на тревога.

Фобии - Най-странната фобия

Най-странната фобия

21.08.201107730

Сред най-странните фобии е страхът от патица, която те наблюдава, както и страхът от поява на фобии. Никтофобията мъчи хората със страх от това, че няма да могат да заспят.