Меркурий преминава в Телец! Вижте как ще ви се отрази това

Меркурий преминава в Телец! Вижте как ще ви се отрази това

От 16 май Меркурий – планетата, която е отговорна за начина, по който общуваме, ще се движи в територията на зодия Телец. Транзитът ще се отрази на общуването, мисленето, усвояването на нови знания и информация.

1

Финанси

Финанси - Актуални текстове и публикации. Мистерии, загадки и всичко относно Финанси. Любопитни статии за Финанси от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Финанси.
Финанси - Суеверия, свързани с пари

Суеверия, свързани с пари

09.03.2013011081

Преди сватбата младоженецът трябва да даде на булката пара, която тя да носи в обувката си, по време на цялата церемония. Това ще им донесе щастлив брачен живот.

Финанси - Какви способности показват пръстите на ръцете

Какви способности показват пръстите на ръцете

08.05.2011016849

По съотношението между дължината на пръстите на ръцете може да се разбере склонността към хомосексуализъм, талантът на спортист и способностите за финансови успехи.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...