Кои са дребните вълшебници

Кои са дребните вълшебници

4

Дребните вълшебници са всички мънички създания от рода на гоблините, елфите, гномите и троловете. Те отдавна се навъртат около хората. Обикновено се смятат за добра поличба, въпреки че не могат сами да обърнат хода на събитията.

1

Феи

Феи - Последните теми и публикации. Мистика, загадки и всичко касещо Феи. Нашите статии за Феи от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Феи.
Феи - Имало ли е елфи, феи и гноми

Имало ли е елфи, феи и гноми

02.07.2012127619

В историите, описани от очевидци, се разказва едно и също – че елфите и подобните на тях създаия се появяват, когато имат нужда от покрив и храна. Като цяло тези вълшебни създания избягват контакта с хората.

Феи - Разкази за отвлечени от извънземни

Разкази за отвлечени от извънземни

24.06.201279277

Много хора твърдят, че са били отвлечени от извънземни и след това са върнати отново на нашата планета. Повечето от тях са считани от приятелите си за луди, но разказите на много от отвлечените съвпадат.

Феи - Русалките - мит или реалност?

Русалките - мит или реалност?

18.09.201017667997

През 1830 година на Хибридския остров Бенбекула местни жители събирали водорасли. При спокоен океан една от жените видяла съвсем наблизо във водата същество. Митични същества и русалките.

Феи - Ангелите и феите не можели да летят

Ангелите и феите не можели да летят

08.07.201014108

Английски професор твърди, че ангелите не могат да летят, тъй като нямат добре развити мускули и олекотен скелет. Според него феите не могат да летят, защото нямат развит гръден кош.

Феи - Британка вижда ангели, а децата й - мъртъвци

Британка вижда ангели, а децата й - мъртъвци

09.12.200968580

Британка и трите й деца виждат ангели, феи и мъртъвци. Една от дъщерите й често разказва за предишните си животи. Когато на 20 се разделила с голямата си любов и изпаднала в дълбока депресия. . .

Феи - За феите и природните духове

За феите и природните духове

07.09.200945333

Легенди за прирордните духове са свързани с четирите елемента - земя, огън, въздух и вода. Феите или нимфите са духове на водата, силфите са духове на въздуха, саламандрите на огъня и гномите на. . .

Феи - Феите - зли магьосници или добри вълшебници

Феите - зли магьосници или добри вълшебници

25.08.2009103920

Легендите на феите тръгват от Шотландия, където ги смятали за зли създания. В други легенди пък феите са добри вълшебници. Находка на археологията за феи.

На актуалната страница ще откриеш подбрани любопитни теми и публикации за Феи. Нашият екип се стреми да публикува често разнообразни текстове на тема Феи. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Феи. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Феи. Феи, съвети и класации.