Мъдрите мисли, които Майка Тереза ни завеща

Мъдрите мисли, които Майка Тереза ни завеща

Наричана най-влиятелната жена за всички времена, Майка Тереза доказва, че дори една крехка монахиня може да промени представите на цял свят. Прочетете какви послания ни завеща тя.

1

Усмивка

Усмивка - Последните заглавия и публикации. Мистика, загадки и всичко за Усмивка. Материали за Усмивка от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Усмивка.
Усмивка - Смехът предпазва от болести

Смехът предпазва от болести

03.04.201322273

Който се смее по-често, боледува по-рядко, смехът допринася за отпускането на мускулното напрежение и укрепва усвояването на кислород от организма.

Усмивка - Как да бъдем лесно щастливи

Как да бъдем лесно щастливи

26.11.201138115

Въпреки предразсъдъците и преобладаващите мнения, щастието не е неконтролируема емоция, която се появява само при благоприятно стечение на обстоятелствата и при подходяща външна среда.

Усмивка - Как да изглеждате уверени

Как да изглеждате уверени

20.11.201105884

За да изглеждате уверени, избягвайте компенсаторните движения по време на разговор. Не кръстосвайте ръцете си пред гърдите си и се усмихвайте. Гледайте събеседника в очите.

Усмивка - Тренировка за усмивка

Тренировка за усмивка

23.08.201102426

Когато сте ядосани, усмихнете се - ефектът на успокоение ще дойде много бързо. Тренирайте усмивката си, за да сте в хармония с околните.

Усмивка - Как да се обградим с положителни вибрации?

Как да се обградим с положителни вибрации?

29.07.201108328

Мотивацията е един от двигателите на пълноценното съществуване. А тя се се ражда тогава, когато сте обкръжени от положителни хора и емоции.

Усмивка - Ретините на очите ни променяли усмивката на Мона Лиза

Ретините на очите ни променяли усмивката на Мона Лиза

06.03.201003528

Картината на Леонадро да Винчи с Мона Лиза не престава да носи безсънни нощи на учените по света. Испански учени декларираха нова версия за тайната на усмивката на Джокодата.