Предчувствията ни подсказват бъдещето

Предчувствията ни подсказват бъдещето

На всеки се е случвало изведнъж да го завладеят определени емоции. Но могат ли тези емоции да са индикатор за бъдещи събития?

1

Усещания

Усещания - Последните заглавия и статии. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Усещания. Любопитни статии за Усещания от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Усещания.
Усещания - Как да засилим усещанията си

Как да засилим усещанията си

13.02.201104340

С годините чувствата за осезание, обоняние, както и зрението, намаляват. Ако спазвате някои основни правила, ще можете да подобрите усещанията си.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...