Вижте какво е за вас значението на планетите в астрологията

Вижте какво е за вас значението на планетите в астрологията

0

Повечето хора знаят позицията на слънчевия си знак, защото Слънцето определя и нашата зодия, но освен него има и други планети, с които астрологията описва пълният характер на един човек.

1

Уран

Уран - Последните текстове и публикации. Мистика, загадки и всичко на тема Уран. Нашите статии за Уран от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Уран.
Уран - Уран влиза в ретроградна фаза

Уран влиза в ретроградна фаза

26.07.201513344

От 26 юли до 26 декември Уран влиза в ретроградната си фаза. Планетата ще се движи в обратен ход в знака на Овен, заради което представителите на огнената зодия ще усетят най-силно ретроградната фаза.

Уран - Аспекти на планетите сеят конфликти и бедствия днес

Аспекти на планетите сеят конфликти и бедствия днес

12.07.20150869

Два негативни аспекта между планетите между Венера и Сатурн и Слънцето и Уран предвещават големи тревоги, свързани с общуването между хората, и възприемането на емоциите в края на седмицата.

Уран - Квадрат на 4 планети ще донесе глобални промени

Квадрат на 4 планети ще донесе глобални промени

24.04.201436861

Руският астролог Михаил Преображенски твърди, че квадратът на планетите Марс, Юпитер, Уран и Плутон, който се образува тази седмица, вещае сериозни и глобални промени.

Уран - Квадратът Уран-Плутон вещае бунтове и катаклизми

Квадратът Уран-Плутон вещае бунтове и катаклизми

31.07.201313927

Звездите могат да ни дадат отговор за идните дни. По последни данни квадратът, който образуват Уран и Плутон, може да ни разкрие повече за бедствията и катастрофите, които са все по-изявени в световен план.

В Съновник.бг на тази страница ще откриеш подбрани любопитни теми и публикации за Уран. Нашият екип се стреми да публикува често разнообразни текстове на тема Уран. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Уран. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Уран. Уран, съвети и класации.