Пълен кошмар: Истинската къща на ужасите бе открита в Япония

Пълен кошмар: Истинската къща на ужасите бе открита в Япония

Само на няколко километра от японската столица Токио властите са открили истинска къща на ужасите. Жилището е било собственост на 27-годишния Такахиро Шираиши и в него са открити 9 обезглавени тела.

1

Ужаси

Ужаси - Най-новите текстове и статии. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Ужаси. Материали за Ужаси от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Ужаси.
Ужаси - Феноменът Сенчести хора или виденията, които смразяват кръвта

Феноменът Сенчести хора или виденията, които смразяват кръвта

28.10.20170245

За феноменът Сенчести хора се говори от векове. Това представляват тайнствени силуети, които се появяват изневиделица и предизвикват паника и ужас.

Ужаси - Историята на най-зловещото семейство канибали

Историята на най-зловещото семейство канибали

25.06.20170654

Сред шотландците се разказва една легенда, която по-скоро звучи като сценарии за филм на ужасите. Разказите описват зловещото семейство Баан, които убивали непознати, за да ги изяждат.

Ужаси - Най-ужасните средновековни екзекуции!

Най-ужасните средновековни екзекуции!

25.10.201503106

През Средновековието изтезанията и екзекуции се използвали за назидание, както и за признания, най-често в това, че дадена жена е вещица. Независимо от това дали изтезаваният човек си признавал или не, той почти винаги бивал умъртвяван по жесток начин.

Ужаси - Ужаси от лудниците в миналото

Ужаси от лудниците в миналото

10.05.201502682

В миналото са съществували тежки заблуди относно медицината и лечението, а най-големите опитни мишки в тази сфера били хората с психични заболявания.

Ужаси - Зловещият хотел на доктор Холмс

Зловещият хотел на доктор Холмс

15.02.201502017

Преди 2 века в Чикаго Хърман Уебстър Мъджет, известен с името доктор Хенри Хауърд Холмс, решава да построи хотел, в който залага редица зловещи капани на своите жертви – гостите на хотела.