Историята на най-зловещото семейство канибали

Историята на най-зловещото семейство канибали

0

Сред шотландците се разказва една легенда, която по-скоро звучи като сценарии за филм на ужасите. Разказите описват зловещото семейство Баан, които убивали непознати, за да ги изяждат.

1

Ужаси

Ужаси - Най-новите текстове и статии. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Ужаси. Материали за Ужаси от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Ужаси.
Ужаси - Най-ужасните средновековни екзекуции!

Най-ужасните средновековни екзекуции!

25.10.201502667

През Средновековието изтезанията и екзекуции се използвали за назидание, както и за признания, най-често в това, че дадена жена е вещица. Независимо от това дали изтезаваният човек си признавал или не, той почти винаги бивал умъртвяван по жесток начин.

Ужаси - Ужаси от лудниците в миналото

Ужаси от лудниците в миналото

10.05.201532542

В миналото са съществували тежки заблуди относно медицината и лечението, а най-големите опитни мишки в тази сфера били хората с психични заболявания.

Ужаси - Зловещият хотел на доктор Холмс

Зловещият хотел на доктор Холмс

15.02.201501928

Преди 2 века в Чикаго Хърман Уебстър Мъджет, известен с името доктор Хенри Хауърд Холмс, решава да построи хотел, в който залага редица зловещи капани на своите жертви – гостите на хотела.

На тази подстраница ще попаднеш на най-новите заглавия и публикации на тема Ужаси. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно любопитни текстове относно Ужаси. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Ужаси. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Ужаси. Ужаси, идеи и потребителски оценки.