Зловещото убийство, което се повтори след 157 години

Зловещото убийство, което се повтори след 157 години

Дори сред криминалните случи има истории, които си приличат до най-малките подробности, така че да се замислим дали това е просто съвпадение.

1

Убийства

Убийства - Актуални заглавия и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Убийства. Материали за Убийства от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Убийства.
Убийства - Момчето омар, което бе убито от собственото си семейство

Момчето омар, което бе убито от собственото си семейство

01.10.2017025713

Грейди Стайлс е роден с рядкото генетично заболяване ектродактилия, при което липсват средните пръсти на ръцете и краката, а крайниците и издължени и усукани под формата на щипки на омар.

Убийства - Смъртта на Джонбенет Рамзи си остава най-голямата мистерия на 90-те години

Смъртта на Джонбенет Рамзи си остава най-голямата мистерия на 90-те години

03.08.2017016026

До ден днешен няма нито един обвинен за убийството на малката кралица на красотата – Джонбетен Рамзи. Тя е открита в мазето на дома си от собствения си баща само часове, след като майка ѝ я обявила за отвлечена.

Убийства - Убийството, което разпали расизма в САЩ

Убийството, което разпали расизма в САЩ

21.07.201701380

В началото на XX век убийството и изнасилването на 13-годишната Мери Фейган създава вълна от расизъм в САЩ, която има последователи и до днес. Заради това брутално убийство се създава Ку-клукс-клан.

Убийства - Неразказаната история на най-свирепия убиец, живял някога

Неразказаната история на най-свирепия убиец, живял някога

23.06.201701241

Сериен изнасилвач, отнел живота на десетки малки момчета, безмилостен побойник и крадец е описанието, което се оказва малко, за да даде пълна картина на жестокостите, извършил Панцрам.

Убийства - Убийствата на Осейдж - най-кървавата саморазправа в американската история

Убийствата на Осейдж - най-кървавата саморазправа в американската история

24.05.201704890

Една от най-големите мистерии в историята е свързана с убийствата на индианското племе Осейдж. Те са убивани един след друг и макар да се предполага, че е заради пари, до категорично разплитане на случая така и не се стигне.

Убийства - Кралските убийства, шокирали средновековна Европа

Кралските убийства, шокирали средновековна Европа

13.03.201702004

Животът на малкото останали днес крале, кралици, принцове и принцеси е луксозен и приятен. Разбира се, невинаги е било така. Някога вземането и задържането на престола е било трудно начинание, съпътствано с интриги и дори брутални убийства

Убийства - Бивши агенти разбулиха мръсните тайни на ЦРУ

Бивши агенти разбулиха мръсните тайни на ЦРУ

22.02.20170536

Едно от най-използваните тайни оръжия за убийства на ЦРУ бе разсекретено от бивши агенти на американското разузнаване. Как точно е работело то се разкрива в документалния филм Тайните на ЦРУ.

Убийства - Най-жестоките и безмилостни жени в руската история

Най-жестоките и безмилостни жени в руската история

22.02.2017039173

Три рускини, живели преди векове, и до днес предизвикват ужас у всеки човек. Техните имена завинаги ще се запомнят с безмилостните убийства и зверства, които са извършили.

Убийства - Може ли да разгадаете 5-те най-заплетени убийства?

Може ли да разгадаете 5-те най-заплетени убийства?

06.11.201601450

Някои убийства са шокирали света и са се превърнали в истинска медийна сензация, а мистериозността около тях се заплита, защото и до днес не се знае със сигурност кой е виновникът.

Убийства - Мистерията около убиеца Джо Бол

Мистерията около убиеца Джо Бол

09.11.201401301

През 2002 година Майкъл Хол започва да издирва свидетели на неговите злодеяния и да събира истории, за да стигне до истината за личността на коравосърдечния престъпник.