От какво е направено човешкото тяло?

От какво е направено човешкото тяло?

Попитате ли представители на трите основни области в науката от какво се състои човешкото тяло, най-вероятно ще получите отговори, звучащи като безсмислица. От вода, ще каже биологът, като това може да изненада незапознатите ученици. . .

1

Тяло

Тяло - Най-новите теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Тяло. Материали за Тяло от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Тяло.
Тяло - Заснеха как душата на мъртва мотористка напуска тялото ѝ

Заснеха как душата на мъртва мотористка напуска тялото ѝ

11.10.2016029123

Зловещ феномен беше запечатан съвсем случайно от охранителна камера в Тайланд. Апаратът засне душа, напускаща тялото на човек, загинал при зверска катастрофа.

Тяло - Какво се случва всъщност с тялото ни, докато спим?

Какво се случва всъщност с тялото ни, докато спим?

05.10.201602563

Замисляли ли сте се защо лекарите ни съветват, че най-добрият начин да се справим с безсънието, е като си лягаме навреме? Просто защото това не са празни приказки, а самата истина. Ето какво се случва с организма ни след 22 часа и защо лекарите са прави с

Тяло - Вашето тяло има тези свръхестествени способности

Вашето тяло има тези свръхестествени способности

04.10.201602631

Може да ви звучи невероятно, но тялото ви притежава няколко свръхестествени способности, чрез които може сам да предсказва бъдещето си.

Тяло - Странните неща, които телата ни правят по време на сън

Странните неща, които телата ни правят по време на сън

05.09.201601282

Често смятаме, че спането е тиха и спокойна дейност, но това въобще не е така. Докато спим, тялото ни прави и може да направи много странни неща, а процесите, протичащи в него, са изключително интересни.

Тяло - Невероятните способности на човешкото тяло

Невероятните способности на човешкото тяло

04.09.201601440

Човешкото тяло е изследвано от лекари, учени, антрополози, биолози, както и други експерти в продължение на векове. Точно поради тази причина се смята, че няма какво повече да научим за него.

Тяло - Невиждано! Камера в болница засне как човешката душа напуска тяло

Невиждано! Камера в болница засне как човешката душа напуска тяло

04.08.2016098272

Камера в китайски медицински център е успяла да заснеме момента, в който човешката душа напуска тялото. Кадрите показват как душата се отделя от материята и полита нагоре.

Тяло - След 340 дни в Космоса – как реагира тялото?

След 340 дни в Космоса – как реагира тялото?

09.03.20160749

Астронавтите Скот Кели и Михаил Корниенко се завърнаха на Земята след цели 340 дни в Космоса. Те разкриха как реагира тялото на човек при толкова продължителен престой без гравитация.

Тяло - Знаете ли на какво мирише смъртта?

Знаете ли на какво мирише смъртта?

10.10.201509384

На ежегодния Британски фестивал на науката в Брадърфорд учени от университета Хадерсфилд, Великобритания обявиха интересно свое откритие. Те са установили как мирише смъртта.

Тяло - Планират първата трансплантация на глава върху ново тяло

Планират първата трансплантация на глава върху ново тяло

14.04.201501182

Трансплантацията на глава върху ново тяло, колкото и невероятно да звучи, вече е възможна. Трансплантацията на глава, планирана за догодина, ще бъде извършена за 36 часа и ще струва 7. 5 милиона долара.

Тяло - Пет любопитни факта за човешкото тяло

Пет любопитни факта за човешкото тяло

12.08.201409823

Човешкото тяло представлява цяла Вселена от разгадани и неразгадани от учените факти. Анатомията на човека и до днес е предмет на различни изследвания.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни