Космосът променя ДНК-то ни! Вижте историята на единствените близнаци астронавти

Космосът променя ДНК-то ни! Вижте историята на единствените близнаци астронавти

Скот Кели е астронавтът, който прекара цяла една година в открития Космос. Днес, отново на Земята, той има различна ДНК от тази на неговия еднояйчен близнак.

1

Тяло

Тяло - Най-новите теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Тяло. Материали за Тяло от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Тяло.
Тяло - Общото между хумора и течностите

Общото между хумора и течностите

01.04.201801945

Хумор на гръцки език означава влажност. В античността лечителите смятали, че трябва да има добро съотношение на всички течности в човешкото тяло, за да бъде той в добро здраве.

Тяло - От какво е направено човешкото тяло?

От какво е направено човешкото тяло?

15.03.20170533

Попитате ли представители на трите основни области в науката от какво се състои човешкото тяло, най-вероятно ще получите отговори, звучащи като безсмислица. От вода, ще каже биологът, като това може да изненада незапознатите ученици. . .

Тяло - Заснеха как душата на мъртва мотористка напуска тялото ѝ

Заснеха как душата на мъртва мотористка напуска тялото ѝ

11.10.2016030105

Зловещ феномен беше запечатан съвсем случайно от охранителна камера в Тайланд. Апаратът засне душа, напускаща тялото на човек, загинал при зверска катастрофа.

Тяло - Какво се случва всъщност с тялото ни, докато спим?

Какво се случва всъщност с тялото ни, докато спим?

05.10.201602696

Замисляли ли сте се защо лекарите ни съветват, че най-добрият начин да се справим с безсънието, е като си лягаме навреме? Просто защото това не са празни приказки, а самата истина. Ето какво се случва с организма ни след 22 часа и защо лекарите са прави с

Тяло - Вашето тяло има тези свръхестествени способности

Вашето тяло има тези свръхестествени способности

04.10.201603093

Може да ви звучи невероятно, но тялото ви притежава няколко свръхестествени способности, чрез които може сам да предсказва бъдещето си.

Тяло - Странните неща, които телата ни правят по време на сън

Странните неща, които телата ни правят по време на сън

05.09.201601370

Често смятаме, че спането е тиха и спокойна дейност, но това въобще не е така. Докато спим, тялото ни прави и може да направи много странни неща, а процесите, протичащи в него, са изключително интересни.

Тяло - Невероятните способности на човешкото тяло

Невероятните способности на човешкото тяло

04.09.201601730

Човешкото тяло е изследвано от лекари, учени, антрополози, биолози, както и други експерти в продължение на векове. Точно поради тази причина се смята, че няма какво повече да научим за него.

Тяло - Невиждано! Камера в болница засне как човешката душа напуска тяло

Невиждано! Камера в болница засне как човешката душа напуска тяло

04.08.20160101430

Камера в китайски медицински център е успяла да заснеме момента, в който човешката душа напуска тялото. Кадрите показват как душата се отделя от материята и полита нагоре.

Тяло - След 340 дни в Космоса – как реагира тялото?

След 340 дни в Космоса – как реагира тялото?

09.03.20160811

Астронавтите Скот Кели и Михаил Корниенко се завърнаха на Земята след цели 340 дни в Космоса. Те разкриха как реагира тялото на човек при толкова продължителен престой без гравитация.

Тяло - Знаете ли на какво мирише смъртта?

Знаете ли на какво мирише смъртта?

10.10.201509588

На ежегодния Британски фестивал на науката в Брадърфорд учени от университета Хадерсфилд, Великобритания обявиха интересно свое откритие. Те са установили как мирише смъртта.