Точният ритуал за гледане на кафе

Точният ритуал за гледане на кафе

1

Гледането на кафе е древен ритуал, който според някои хипотези води своето начало от Етиопия, а от там арабските търговци го пренасят в Европа.

1

Турско Кафе

Турско Кафе - Последните заглавия и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Турско Кафе. Нашите статии за Турско Кафе от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Турско Кафе.
Турско Кафе - Урок по гледане на кафе

Урок по гледане на кафе

10.01.2013011111

Стига да има въображение, всеки може да разчита фигурите, които се различават по чашата. Нека не забравяме, че гледането на кафе трябва да си остане по-скоро забавление, отколкото неопровержима информация, на която да вярваме безпрекословно.

Турско Кафе - Турското кафе

Турското кафе

08.03.2011010162

Кафето трябва да бъде черно като ада, силно като смъртта и сладко като любовта. Гледането на утайка от кафе е резултат и от случайни, и от лични фактори.

На тази подстраница ще откриеш най-новите заглавия и публикации за Турско Кафе. Нашият екип се стреми да публикува често разнообразни текстове на тема Турско Кафе. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Турско Кафе. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Турско Кафе. Турско Кафе, съвети и класации.