Точният ритуал за гледане на кафе

Точният ритуал за гледане на кафе

1

Гледането на кафе е древен ритуал, който според някои хипотези води своето начало от Етиопия, а от там арабските търговци го пренасят в Европа.

1

Турско Кафе

Турско Кафе - Последните заглавия и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Турско Кафе. Нашите статии за Турско Кафе от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Турско Кафе.
Турско Кафе - Урок по гледане на кафе

Урок по гледане на кафе

10.01.2013011371

Стига да има въображение, всеки може да разчита фигурите, които се различават по чашата. Нека не забравяме, че гледането на кафе трябва да си остане по-скоро забавление, отколкото неопровержима информация, на която да вярваме безпрекословно.

Турско Кафе - Турското кафе

Турското кафе

08.03.2011010244

Кафето трябва да бъде черно като ада, силно като смъртта и сладко като любовта. Гледането на утайка от кафе е резултат и от случайни, и от лични фактори.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...