Заешка дупка в Англия ще ви отведе в магическо царство отпреди 700 г.

Заешка дупка в Англия ще ви отведе в магическо царство отпреди 700 г.

0

Точно като в приказката на Луис Карол Алиса в страната на чудесата, в Шропшир, Англия съществува заешка дупка, която води до вълшебен свят, съществуващ вече 7 века.

1

Тунели

Тунели - Най-новите теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Тунели. Материали за Тунели от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Тунели.
Тунели - Тунели под повърхността на Луната ще приютят човешка колония?

Тунели под повърхността на Луната ще приютят човешка колония?

20.12.20160176

Колонизирането на лунната повърхност може и да изглежда далечна и дори фантастична перспектива, но експерти от НАСА съобщават, че човешките обиталища във вътрешността на земния спътник са съвсем реална и изпълнима възможност.

Тунели - Как изглеждат тунелите към отвъдното

Как изглеждат тунелите към отвъдното

01.05.20131313040

Хората, които са изпадали в клинична смърт, разказват едно и също – че са видели тунел към отвъдното, в края на който е имало ярка светлина.

Тунели - И в древността са използвали химическо оръжие

И в древността са използвали химическо оръжие

15.03.201104468

Още преди новата ера се е използвало химическо оръжие с цел елиминиране на противника. Древните гърци и перси са палели огън в тунели, за да убият враговете си с дим.

Тунели - Тунели под земята - пътища към чужди цивилизации?

Тунели под земята - пътища към чужди цивилизации?

04.01.2011614254

Под земята има огромна система от подземни тунели. Според някои изследователи те може да се обитават от древни цивилизации. Според други тунелите се ползват за отбрана от правителствата.

Тунели - Какво крие обратната страна на Луната?

Какво крие обратната страна на Луната?

28.06.2010410284

Тайнствена дупка с диаметър 130 метра се крие на обратната страна на Луната, в Морето на мечтите. Тя води към тунели, които крият тайни на разумни извънземни цивилизации.

Тунели - Откриха тунела на легендарния Робин Худ

Откриха тунела на легендарния Робин Худ

18.08.200903994

Археолози намериха легендарният тунел, през който благородният разбойник Робин Худ се е спасил от хората на нотингамския шериф. Тунелът бил прокопан още през 12 век.

На актуалната страница ще откриеш най-новите заглавия и публикации на тема Тунели. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно любопитни текстове относно Тунели. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Тунели. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Тунели. Тунели, идеи и потребителски оценки.