Това чувство е най-силният сигнал на интуицията

Това чувство е най-силният сигнал на интуицията

0

Информацията, която идва по интуитивен път има огромна значимост, тъй като ни показва факти, които, заети с обичайното си ежедневие, не забелязваме, казва психологът Гавин Де Бекър.

1

Тревога

Тревога - Най-новите теми и материали. Мистика, загадки и всичко за Тревога. Любопитни статии за Тревога от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Тревога.
Тревога - Обществените нагласи, които пречат на щастието

Обществените нагласи, които пречат на щастието

28.06.201401657

Американският психолог Албърт Елиас твърди в своите научни трудове, че в обществото съществуват 6 колективни нагласи, които пречат на щастието на всеки, които се опитва да се съобрази с тях.

Тревога - В мозъка има код на стреса

В мозъка има код на стреса

18.11.201103787

Когато човек е в стрес, мозъкът му изработва белтък, който намалява тревогата от бъдещи стресови събития. Белтъкът Липокалин-2 се изработва, за да се справим с трудни ситуации.

Тревога - Безсънието изтрива лошите спомени

Безсънието изтрива лошите спомени

18.12.201012492

Ако след неприятен инцидент човек не си легне, споменът за страха ще е избледнял на сутринта. Това ще бъде използвано за нови методи за борба със състоянията на страх и тревога.

Тревога - Щастливите хора се обличат в жълто

Щастливите хора се обличат в жълто

25.08.201003747

Хората, които са в състояние на тревога или депресия, предпочитат сивите нюанси, а щастливите избират жълтия цвят. Това според психолозите може да се окаже полезно при диагностика на деца.

Тревога - Несбъднатите желания замразяват емоцията в мозъка

Несбъднатите желания замразяват емоцията в мозъка

09.02.201035122

Когато някое наше желание не се сбъдне, организмът изработва различни хормони, което води до стрес. Той се проявява в сърцебиене, главоболие, чувство на тревога, гняв и страх.

В актуалната страница ще намериш подбрани заглавия и публикации относно Тревога. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Тревога. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Тревога. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Тревога. Тревога, снимки и потребителски оценки.