Кое стихийно бедствие си ти според зодиакалния знак

Кое стихийно бедствие си ти според зодиакалния знак

В зависимост от зодията гневът на един човек може точно да се сравни с определено стихийно бедствие. Дали подпалвате атмосферата около себе си, или от отнасяте всичко като ураган, може да проверите според вашата зодия.

1

Торнадо

Торнадо - Актуални заглавия и публикации. Мистика, загадки и всичко относно Торнадо. Любопитни статии за Торнадо от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Торнадо.
Торнадо - Природни стихии превръщат жени в ясновидки

Природни стихии превръщат жени в ясновидки

18.09.201424356

Природни бедствия превръщат обикновени жени в ясновидки със свръхестествени способности и то точно в един определен географски регион, разположен близо до Македония.

Торнадо - Невероятната сила и мощ на торнадото

Невероятната сила и мощ на торнадото

04.01.201313533

Торнадото означава грамотевична буря и е мощна колона от въртящ се въздух, която с едната страна опира в облаците, а с другата в земната повърхост. Интересни факти за торнадотата.

Торнадо - Житните кръгове

Житните кръгове

25.09.201035583

Житните кръгове представляват част от поле с житни растения, в която мистериозно се появяват слягания на класовете, оформени в определени фигури.

Торнадо - Разтърсващи факти за торнадото

Разтърсващи факти за торнадото

29.04.201029153

Ако искате да се скриете от торнадо, а то ви завари в колата ви, излезте веднага и намерете подслон на ниско място. Не се крийте под мост - там торнадотото ще ви намери лесно. Бедствия и стихии.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...