Християните отбелязват Томина неделя

Християните отбелязват Томина неделя

0

Първата неделя след Великден се отбелязва от християнския свят като Томина неделя. Денят е известен и като Великден на умрелите, защото днес хората почитат починалите си близки.

1

Томина неделя

Томина неделя - Най-новите теми и публикации. Необясними явления, загадки и всичко за Томина неделя. Любопитни статии за Томина неделя от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Томина неделя.
Томина неделя - От днес започва Светлата седмица

От днес започва Светлата седмица

17.04.201702185

От първия ден след Великден, който винаги е понеделник, започва Светлата седмица, в който се отдава почит на Христовите апостоли и Дева Мария.

Томина неделя - Християните почитат Тома Неверни днес

Християните почитат Тома Неверни днес

06.10.20160866

На 6 октомври православната църква почита паметта на апостол Тома Неверни. В Новия завет той е единственият от учениците на Исус Христос, който се е усъмнил в неговото възкръсване

Томина неделя - През Томина неделя не се работи

През Томина неделя не се работи

06.04.2010010261

Първата седмица след Великден, с която завършват Великденските празници, се нарича Томина неделя. Забранено е да се работи. Понеделникът слем Томина неделя е Софинден. Обичаи за Софинден.

В Съновник.бг на тази страница ще попаднеш на последните любопитни теми и статии относно Томина неделя. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Томина неделя. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Томина неделя. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Томина неделя. Томина неделя, снимки и потребителски оценки.