Момчето, което ще спаси Океана от пластмасовите боклуци

Момчето, което ще спаси Океана от пластмасовите боклуци

0

Човечеството ще разреши проблема с пластмасата до 2050-та година. Идеята на 22-годишния Боян Слат за почистването на Тихия океан днес изглежда все по-реално от всякога.

1

Тихия океан

Тихия океан - Новите теми и статии. Необясними явления, загадки и всичко относно Тихия океан. Любопитни статии за Тихия океан от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Тихия океан.
Тихия океан - Зеландия - изгубеният осми континент на дъното на Тихия океан

Зеландия - изгубеният осми континент на дъното на Тихия океан

19.04.20170449

Нов, осми континент твърдят, че са открили геолози. Масивната земна маса се намира източно от Австралия и по-голямата част от нея лежи на дъното на Тихия океан. Учените вече са му дали и име – Зеландия.

Тихия океан - Загадъчно явление се появи над Тихия океан

Загадъчно явление се появи над Тихия океан

11.09.201403089

Пилот на самолет засне необичайно червено сияние, което се е появило над Тихия океан в района на полуостров Камчатка. Загадъчното сияние е било забелязано и от други самолети.

Тихия океан - Загадъчен шум пронизва Тихия океан

Загадъчен шум пронизва Тихия океан

04.09.2014118863

Мистериозен шум раздира Тихия океан от няколко години. Това обаче не са звуци, произвеждани от кораби или издавани от китове, убедени са специалистите.

Тихия океан - Змиорка надживяла динозаврите

Змиорка надживяла динозаврите

21.08.201172596

Можете ли да си представите, че една змиорка ще надживее динозаврите? ! Това е самата истина. Наскоро бе открит вид змиорка, който населява подводна пещера в Тихия океан.

Тихия океан - Момчето, което вижда миналото

Момчето, което вижда миналото

15.04.2010311789

Джейми е 11-годишно момче, което има дарбата да вижда миналото. В детето се е преродил лейтенант от американския флот, загинал в битките над остров Иводзима в Тихия океан. Необясними случаи.

На текущата подстраница ще попаднеш на последните материали и статии относно Тихия океан. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за Тихия океан. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Тихия океан. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Тихия океан. Тихия океан, снимки и мнения.