Невероятните технологии, вдъхновени от животните

Невероятните технологии, вдъхновени от животните

Безспорно най-големият творец на света е природата. Необикновените форми, които са създадени от нея – били те живи или не, и до днес надхвърлят способностите и на най-изявените майстори сред хората.

1

Технологии

Технологии - Актуални текстове и статии. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Технологии. Любопитни статии за Технологии от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Технологии.
Технологии - Нови изобретения, които в действителност са изобретени в древността

Нови изобретения, които в действителност са изобретени в древността

14.01.201705822

Въпреки всичките невероятни технологични постижения, на които днес се радваме, все повече и повече археологически находки, идващи от древността, ни карат да преосмислим приноса на предците ни за технологическия прогрес.

Технологии - Смъртоносните болести, заплашващи отново човечеството

Смъртоносните болести, заплашващи отново човечеството

11.12.201603489

Според анализи на Световната здравна организация има голяма опасност някои вече почти забравени болести да се завърнат с много по-смъртоносна сила.

Технологии - Най-лъжливите предсказания, свързани с технологиите

Най-лъжливите предсказания, свързани с технологиите

12.08.20160474

Традиционно през няколко години се правят предсказания относно влиянието, което някое новопоявило се технологично ноу-хау ще окаже върху човешкото общество.

Технологии - Изкуственият разум е заплаха за човечеството

Изкуственият разум е заплаха за човечеството

15.02.201501084

Изкуственият разум е заплаха за човечеството. След няколко десетилетия изкуственият интелект ще бъде усъвършенстван до степен, която да представлява реална опасност за човешката раса.

Технологии - След 2 години смартфоните ще прожектират холограми

След 2 години смартфоните ще прожектират холограми

08.06.20140896

Американската компания Ostendo Technology съобщи, че разработва нова технология, благодарение на която ще можем да разговаряме със смартфон чрез холограми.

Технологии - Самотата е по-опасна от пушенето

Самотата е по-опасна от пушенето

31.01.201105042

Хората, силно привързани към приятелите си, намаляват с 50 възможността да умрат млади в сравнение с тези, които нямат добри социални взаимоотношения.

Технологии - Нов уред чете мисли

Нов уред чете мисли

07.05.201002538

Технологиите напредват с безумни темпове. Уред за преобразуване електрически сигнали от мозъка в думи и изречения, и диктуване на текст на ума на компютър, разработиха учени от Белгия.