Невероятните технологии, вдъхновени от животните

Невероятните технологии, вдъхновени от животните

0

Безспорно най-големият творец на света е природата. Необикновените форми, които са създадени от нея – били те живи или не, и до днес надхвърлят способностите и на най-изявените майстори сред хората.

1

Технологии

Технологии - Актуални текстове и статии. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Технологии. Любопитни статии за Технологии от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Технологии.
Технологии - Нови изобретения, които в действителност са изобретени в древността

Нови изобретения, които в действителност са изобретени в древността

14.01.201702916

Въпреки всичките невероятни технологични постижения, на които днес се радваме, все повече и повече археологически находки, идващи от древността, ни карат да преосмислим приноса на предците ни за технологическия прогрес.

Технологии - Смъртоносните болести, заплашващи отново човечеството

Смъртоносните болести, заплашващи отново човечеството

11.12.201602300

Според анализи на Световната здравна организация има голяма опасност някои вече почти забравени болести да се завърнат с много по-смъртоносна сила.

Технологии - Най-лъжливите предсказания, свързани с технологиите

Най-лъжливите предсказания, свързани с технологиите

12.08.20160393

Традиционно през няколко години се правят предсказания относно влиянието, което някое новопоявило се технологично ноу-хау ще окаже върху човешкото общество.

Технологии - Изкуственият разум е заплаха за човечеството

Изкуственият разум е заплаха за човечеството

15.02.20153978

Изкуственият разум е заплаха за човечеството. След няколко десетилетия изкуственият интелект ще бъде усъвършенстван до степен, която да представлява реална опасност за човешката раса.

Технологии - След 2 години смартфоните ще прожектират холограми

След 2 години смартфоните ще прожектират холограми

08.06.20141791

Американската компания Ostendo Technology съобщи, че разработва нова технология, благодарение на която ще можем да разговаряме със смартфон чрез холограми.

Технологии - Самотата е по-опасна от пушенето

Самотата е по-опасна от пушенето

31.01.201144869

Хората, силно привързани към приятелите си, намаляват с 50 възможността да умрат млади в сравнение с тези, които нямат добри социални взаимоотношения.

Технологии - Нов уред чете мисли

Нов уред чете мисли

07.05.201002330

Технологиите напредват с безумни темпове. Уред за преобразуване електрически сигнали от мозъка в думи и изречения, и диктуване на текст на ума на компютър, разработиха учени от Белгия.

На тази подстраница ще попаднеш на най-новите заглавия и статии относно Технологии. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно различни материали за Технологии. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Технологии. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Технологии. Технологии, снимки и отзиви.