Изумителните предсказания за XXI век на Никола Тесла

Изумителните предсказания за XXI век на Никола Тесла

0

През 30-те години на XX век великия изобретател Никола Тесла приема в хотелската си стая двама журналисти от Ню Йорк Таймс. Пред тях освен за работата си, споделя и как си представя следващия XXI век.

1

Тесла

Тесла - Актуални заглавия и статии. Мистерии, загадки и всичко за Тесла. Нашите статии за Тесла от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Тесла.
Тесла - Илън Мъск: Оцеляването на човечеството зависи от роботите

Илън Мъск: Оцеляването на човечеството зависи от роботите

17.02.20170177

Основателят на компаниите Телса и Спейс Екс – Илън Мъск, заяви, че развитието на технологиите е от ключово значение за оцеляване на човечеството и опазване на планетата ни.

Тесла - Най-голямата сграда на земята ще е Гигафабриката на Тесла

Най-голямата сграда на земята ще е Гигафабриката на Тесла

25.08.201502298

В американския щат Невада в момента се строй най-голямата сграда в историята на човечеството, съобщиха световните медии. Огромното здание е замислено да бъде фабрика за батерии и е собственост на автомобилната компания Тесла Моторс.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

В актуалната страница ще се натъкнеш на избрани материали и статии за Тесла. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Тесла. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Тесла. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Тесла. Тесла, съвети и отзиви.