Защо времето тече по-бързо, когато остаряваме?

Защо времето тече по-бързо, когато остаряваме?

1

Помните ли, че докато бяхте деца, сякаш времето течеше по-бавно – чакането за Коледа и Нова година, времето до поредната ваканция или излизането на любимия филм.

1

Темп на времето

Темп на времето - Последните текстове и материали. Необясними явления, загадки и всичко касещо Темп на времето. Нашите статии за Темп на времето от Средновековието до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Темп на времето.
Темп на времето - Психология на времето

Психология на времето

06.08.201312464

Насоките и принципите, по които работи психологията на времето, се въртят в една насока, а именно – как човек може да усети живота си по-дълъг. Тя бива изключително полезна в това да забавим дните и да преживяваме всяко едно събитие по-пълноценно.

На актуалната подстраница ще се натъкнеш на последните теми и статии на тема Темп на времето. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно разнообразни текстове за Темп на времето. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Темп на времето. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Темп на времето. Темп на времето, снимки и класации.