Мит е, че творците използват предимно дясната половина на мозъка

Мит е, че творците използват предимно дясната половина на мозъка

0

Сигурно често сте чували, че хората с креативно мислене използват повече дясната половина на мозъкът си, докато аналитичните и логичните имат по-силно развито ляво мозъчно полукълбо. Според учените това становище е грешно.

1

Творци

Творци - Новите теми и статии. Необясними явления, загадки и всичко за Творци. Материали за Творци от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Творци.
Творци - Интересни факти за великите художници

Интересни факти за великите художници

20.01.201701788

Всеки човек е творчески настроено същество. Имаме дарбата да променяме света около нас с цел да го направим по-красив, уютен и наш. Има обаче някои хора, чиито творби остават вечни, за поколения и поколения напред.

Творци - Тези признаци показват, че сте родени за големи дела

Тези признаци показват, че сте родени за големи дела

30.06.201604188

С няколко признака може да откриете, че се различавате от околните и вие е съдено да извършите велики дела. Ако откриете себе си в това описание, трябва да посветите времето си на своята голяма мечта.

Творци - Творческа личност ли сте? Това означава, че сте и психопат!

Творческа личност ли сте? Това означава, че сте и психопат!

02.05.201602746

Всеизвестен факт е, че творческите личности – тези, които се занимават с изкуство, са ексцентрични, дори малко чалнати за обикновените хора. Без значение дали са в сферата на театъра, киното, изобразителното изкуство или фотографията, в тези хора има нещо

Творци - Великите исторически личности, които си умряха девствени

Великите исторически личности, които си умряха девствени

06.10.201515568

Някои от безсмъртните творци, велики умове и лидери в историята на човечеството са си отишли от този свят, без да никога да правят секс, запазвайки своята непорочност от раждането до смъртта

Творци - Странните методи за вдъхновение на големите творци

Странните методи за вдъхновение на големите творци

05.06.201501124

Творецът има нужда от муза и вдъхновение, за да създава шедьоври. Някои са черпели сили за въображението от любовта и музиката, но други са имали по-специфични методи, с които да събудят креативността си.

Творци - Какъв е творческият талант на различните зодии

Какъв е творческият талант на различните зодии

11.05.2015213080

Дори когато имате творчески наклонности, зодиакалният ви знак може да определи сферата, в която ще се справяте най-добре. Креативността ни може да се определи спрямо това дали сме огнен, земен, воден или въздушен знак.

Творци - Зодиите творци

Зодиите творци

30.04.20131025737

Различните зодиакални знаци проявяват различно отношение към творчеството. Силата на Везните е в изобразителното изкуство и скулптурата. Водолеят не се интересува от творческия процес.

Творци - Хората, които се наспиват за 4 часа, са гении

Хората, които се наспиват за 4 часа, са гении

15.04.201105636

Хората, които се наспиват за четири часа, имат мутация на гените. Сред такива хора има много гении - Наполеон, Томас Едисън, Леонардо да Винчи, Салвадор Дали.

В актуалната страница ще откриеш последните теми и статии на тема Творци. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно разнородни материали относно Творци. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Творци. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Творци. Творци, идеи и мнения.