Мит е, че творците използват предимно дясната половина на мозъка

Мит е, че творците използват предимно дясната половина на мозъка

Сигурно често сте чували, че хората с креативно мислене използват повече дясната половина на мозъкът си, докато аналитичните и логичните имат по-силно развито ляво мозъчно полукълбо. Според учените това становище е грешно.

1

Творци

Творци - Новите теми и статии. Необясними явления, загадки и всичко за Творци. Материали за Творци от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Творци.
Творци - Интересни факти за великите художници

Интересни факти за великите художници

20.01.201702432

Всеки човек е творчески настроено същество. Имаме дарбата да променяме света около нас с цел да го направим по-красив, уютен и наш. Има обаче някои хора, чиито творби остават вечни, за поколения и поколения напред.

Творци - Тези признаци показват, че сте родени за големи дела

Тези признаци показват, че сте родени за големи дела

30.06.201605234

С няколко признака може да откриете, че се различавате от околните и вие е съдено да извършите велики дела. Ако откриете себе си в това описание, трябва да посветите времето си на своята голяма мечта.

Творци - Творческа личност ли сте? Това означава, че сте и психопат!

Творческа личност ли сте? Това означава, че сте и психопат!

02.05.201602947

Всеизвестен факт е, че творческите личности – тези, които се занимават с изкуство, са ексцентрични, дори малко чалнати за обикновените хора. Без значение дали са в сферата на театъра, киното, изобразителното изкуство или фотографията, в тези хора има нещо

Творци - Великите исторически личности, които си умряха девствени

Великите исторически личности, които си умряха девствени

06.10.201506665

Някои от безсмъртните творци, велики умове и лидери в историята на човечеството са си отишли от този свят, без да никога да правят секс, запазвайки своята непорочност от раждането до смъртта

Творци - Странните методи за вдъхновение на големите творци

Странните методи за вдъхновение на големите творци

05.06.201501220

Творецът има нужда от муза и вдъхновение, за да създава шедьоври. Някои са черпели сили за въображението от любовта и музиката, но други са имали по-специфични методи, с които да събудят креативността си.

Творци - Какъв е творческият талант на различните зодии

Какъв е творческият талант на различните зодии

11.05.2015013706

Дори когато имате творчески наклонности, зодиакалният ви знак може да определи сферата, в която ще се справяте най-добре. Креативността ни може да се определи спрямо това дали сме огнен, земен, воден или въздушен знак.

Творци - Зодиите творци

Зодиите творци

30.04.2013027025

Различните зодиакални знаци проявяват различно отношение към творчеството. Силата на Везните е в изобразителното изкуство и скулптурата. Водолеят не се интересува от творческия процес.

Творци - Хората, които се наспиват за 4 часа, са гении

Хората, които се наспиват за 4 часа, са гении

15.04.201105919

Хората, които се наспиват за четири часа, имат мутация на гените. Сред такива хора има много гении - Наполеон, Томас Едисън, Леонардо да Винчи, Салвадор Дали.