Най-популярните талисмани за късмет от цял свят

Най-популярните талисмани за късмет от цял свят

По цял свят се вярва, че четирилистната детелина и конската подкова носят небивал късмет, но различните нации по света имат и свои талисмани, за които вярват, че привличат само щастието.

1

Талисмани

Талисмани - Актуални текстове и материали. Необясними явления, загадки и всичко касещо Талисмани. Нашите статии за Талисмани от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Талисмани.
Талисмани - Талисмани за зодия Козирог

Талисмани за зодия Козирог

05.11.2014014127

Символът на зодия Козирог е тяло на животно с рога, което завършва с опашка на риба. Тотемите на талисманите за родените под знака на Козирога са жаба, котка, къртица, лъв, бор, чапла, човек.

Талисмани - Какви са поверията при носене на кръст

Какви са поверията при носене на кръст

22.10.2014029086

Кръстът се смята за най-силният християнски талисман, заради което много вярващи го носят. Освен да ни защитава обаче реликвата може да алармира и за опасности според поверията.

Талисмани - Пет вечни суеверия

Пет вечни суеверия

06.04.2014013324

Всъщност суеверията са толкова много и наистина, макар да твърдим, че не вярваме в такива неща, все има нещо, което всеки от нас прави и което е свързано със суеверие, макар и да не го осъзнаваме.

Талисмани - Мистериозен портрет на циганка носи огромен късмет

Мистериозен портрет на циганка носи огромен късмет

03.02.2014071635

Тайнствен портрет на циганка, който първо е бил публикуван в руския вестник Кубанские Новости преди 27 години, носи огромен късмет на всеки, който го погледне.

Талисмани - Амулети за късмет според зодията

Амулети за късмет според зодията

16.08.2013062668

Тайната на успеха и щастието е най-голямата загадка, стояща пред човешкото общество. В същото време всеки човек се опитва да привлече късмета и благосклонната съдба на своя страна

Талисмани - Магическите свойства на пръстените

Магическите свойства на пръстените

16.08.2013012199

От много отдавна пръстенът се смята за най-мощния амулет на властта. Ето защо именно този предмет е обект на различни ритуали в света на магията, а съвременните езотеристи почти го боготворят

Талисмани - Най-силните талисмани за дома

Най-силните талисмани за дома

01.05.2013033824

Най-подходящи за дома са живите растения. Освен свежестта, която се носи от тях, зеленият им цвят излъчва положителна енергия – така необходима на всеки дом.

Талисмани - Талисмани за бизнеса и семейството

Талисмани за бизнеса и семейството

16.04.2013020610

Съществуват скъпоценни камъни, които помагат в бизнеса и пазят от магии. Талисманите за предпазване на деловите хора се изработват предимно от скъпи камъни.

Талисмани - Амулетите - сила и действие

Амулетите - сила и действие

12.04.2013015434

Кои са най-силните амулети, с които си служат магьосниците и вещиците? Смята се, че в спалнята амулетът има най-голяма сила. И ако е нарочен за злини, може да донесе дори смърт.

Талисмани - Най-популярните амулети

Най-популярните амулети

08.04.2013013289

Амулета често пъти е бъркан с талисмана. Разликата се крие в това, че докато амулета е пасивен предмет и действа докато го носим, то талисмана изисква търсене.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...