Историята и поверията за Велика Сряда

Историята и поверията за Велика Сряда

0

В текстовете от Библията се казва, че в деня на Велика сряда Юда е уговорил предателството на Исус срещу 30 сребърника. Пред нощта на този ден се е състояла тайната вечеря.

1

Тайната вечеря

Тайната вечеря - Актуални текстове и публикации. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Тайната вечеря. Материали за Тайната вечеря от древността до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Тайната вечеря.
Тайната вечеря - Това е цялото меню, сервирано на Тайната вечеря

Това е цялото меню, сервирано на Тайната вечеря

26.03.201602175

Тайната вечеря вече не е толкова тайна, след като и последният момент от митичното събитие бе възстановен, а именно – с какво са се хранили Исус Христос и 12-те апостоли.

Тайната вечеря - Евангелието от Юда

Евангелието от Юда

10.04.201303250

Евангелието на Юда разбуни духовете на милиарди християни още с откриването си през 1978г. в Ел Миня, Египет. Папирусът с изписаното апокрифно евангелие е открит 18 века след написването му.

Тайната вечеря - Гробницата на Свети Филип е открита в Турция

Гробницата на Свети Филип е открита в Турция

07.04.201301744

Заобиколен от 12 от най-верните си последователи, Иисус е изял последната си вечеря преди да бъде предаден, заловен и разпънат на кръст. Гробницата на един от тях - Апостол Филип беше открита в Турция.

Тайната вечеря - Леонардо Да Винчи: Краят на света ще е през 4006 година

Леонардо Да Винчи: Краят на света ще е през 4006 година

28.03.20101421139

Леонардо да Винчи е направил своите предсказания за края на света, който ще настъпи на 1 ноември 4006 година. Художникът е закодирал своето предсказание във фреската Тайната вечеря.

Тайната вечеря - Италиански музикант откри още един шифър на Леонардо в Тайната вечеря

Италиански музикант откри още един шифър на Леонардо в Тайната вечеря

11.12.2008714238

В творбата на Леонардо да Винчи Тайната вечеря в кодиран вид има ноти от музикална композиция. До този извод достигна италианският музикант и компютърен специалист Джовани Мария Пала.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

На тази страница ще намериш последните теми и статии за Тайната вечеря. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно различни материали за Тайната вечеря. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Тайната вечеря. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Тайната вечеря. Тайната вечеря, снимки и отзиви.