Падащи зъби в съня

Падащи зъби в съня

8

Ако сънувате падащи зъби, това е много лош знак. Падането на зъби в съня ви предвещава, че някой ваш близък може лошо да се разболее или дори да си отиде от този свят.

1

Сънуване на Зъби

Сънуване на Зъби - Последните текстове и статии. Мистика, загадки и всичко относно Сънуване на Зъби. Материали за Сънуване на Зъби от вековете до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Сънуване на Зъби.
Сънуване на Зъби - Пломбират ви зъб насън? Ще намерите отдавна изгубена вещ

Пломбират ви зъб насън? Ще намерите отдавна изгубена вещ

17.11.200912399

Ако сънувате, че зъбите ви падат, ви чакат неприятни вести. А ако ви се присъни, че ги чистите, но те не са бляскави, ще се доверите на ненажден партньор.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...