Практични съвети за бързо заспиване

Практични съвети за бързо заспиване

1

Безсънието може и да не изглежда като сериозен проблем, но всеки, който го е изпитал на гърба си, знае колко изнервящо е то и как понижава качеството на живот.

1

Сънливост

Сънливост - Последните теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко за Сънливост. Нашите статии за Сънливост от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Сънливост.
Сънливост - Три страшни болести от липсата на достатъчно сън

Три страшни болести от липсата на достатъчно сън

23.07.201404909

Сънят при човека е неизменна част от неговият живот и абсолютна необходимост. Недоспиването води до умора, сънливост, а оттам и повишено артериално налягане, атеросклероза, диабет и затлъстяване

Сънливост - Няколко добри начина да останете будни

Няколко добри начина да останете будни

14.03.201408817

Добрият сън през нощта ви помага да бъдете свежи и енергични на следващия ден. Ето няколко начина как да преборите сънливостта.

Сънливост - Тибетски монаси ни учат как да прогоним съня сутрин

Тибетски монаси ни учат как да прогоним съня сутрин

04.03.2013013753

Върховната хармония, която тибетските монаси са постигнали може да ни бъде от полза във всичко. Пазителите на Тибет ни предлагат комплекс упражнения, за да прогоним чувството на сънливост сутрин.

Сънливост - Вредно ли е да се спи много

Вредно ли е да се спи много

10.10.2011025720

Ако спите повече от осем-девет часа на денонощие, вероятно страдате от хиперсомния - прекомерна сънливост - или просто не можете да се възстановите от работния ден. Съвети за здрав сън.

Сънливост - Постоянното желание за сън е предизвикано от гените

Постоянното желание за сън е предизвикано от гените

31.10.201008914

Ако ви се спи постоянно, въпреки че сте спали повече от осем часа, най-вероятно вина за това имат гените. Най-лошото разстройство на съня е сънният паралич - парализа на мускулите при заспиване.

Сънливост - Нарушения на съня: Нарколепсия

Нарушения на съня: Нарколепсия

05.10.200908869

Нарколепсията са хронични нарушения на съня, които се характеризират с внезапни заспивания и изтощаваща сънливост през деня. Сънна парализа, халюцинации и трудно заспиване.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...