Статуя на Дева Мария в Боливия пророни кървави сълзи

Статуя на Дева Мария в Боливия пророни кървави сълзи

0

Истинско чудо се случи в черква в Амазонския национален парк Манурипи в Боливия. Статуя на Дева Мария започна да рони кървави сълзи, а богомолците в църквата приеха това като знамение.

1

Сълзи

Сълзи - Новите теми и статии. Необясними явления, загадки и всичко на тема Сълзи. Нашите статии за Сълзи от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Сълзи.
Сълзи - Притча за женските сълзи

Притча за женските сълзи

24.08.201506311

Малко момченце видяло майка си да ридае и много се разтревожило. Веднага му се приискало да разбере защо тя е тъжна.

Сълзи - Какво би разплакало всяка една зодия

Какво би разплакало всяка една зодия

25.04.2015556559

Всяка зодия в хороскопа има своето слабо място и определени проблеми, които могат да сринат самообладанието ѝ и да я разплачат.

Сълзи - Необяснимите човешки действия

Необяснимите човешки действия

19.07.201411675

Разгадаването на някои човешки действия е сред най-сложните въпроси, стоящи пред съвременната наука.

Сълзи - Иконата на Пресвета Богородица Троеручица заплака

Иконата на Пресвета Богородица Троеручица заплака

06.12.201315037

Очевидци разказват, че една от трите най-големи и силни икони - Троянската чудотворна икона Пресвета Богородица Троеручица, започнала да рони сълзи тези дни.

Сълзи - Откъде идват сълзите?

Откъде идват сълзите?

04.06.201333627

Първопричината за плача и сълзите са човешките емоции. Те могат да бъдат предизвикани както от тъжни, така и от щастливи моменти. Загадката в това откъде идват сълзите идва именно от първоначалния въпрос – от къде идват тези чувства.

Сълзи - Интересни факти за плача и сълзите

Интересни факти за плача и сълзите

02.04.201349388

Сълзите заглушават болката. Или по-точно, солената течност, която попада в очите, след като силните емоции раздразнят слъзната жлеза, разположена над очната ябълка.

Сълзи - Кървавите сълзи – благословия или проклятие

Кървавите сълзи – благословия или проклятие

21.09.201212641

Божествен ли е произход на хората, плачещи с кървави сълзи? Този феномен най-вероятно се дължи на цистиноза - рядко наследствено заболяване с натрупването на цистинови кристали.

Сълзи - Защо се смеем през сълзи?

Защо се смеем през сълзи?

29.11.201022736

Когато се смеем, понякога плачем, защото смехът и сълзите са сходни реакции и възникват по време на емоционална възбуда. При продължителен смях може да усетите бодежи в дясната част на корема.

Сълзи - Индийка плаче с кървави сълзи

Индийка плаче с кървави сълзи

04.06.201005398

Индийски момичета плачат с истински кървави сълзи, а ливанско момиче плаче с остри кристалчета, които не нараняват очите й. Друго момиче плаче с малки камъчета. Феномени или проклятия.

В Съновник.бг на тази подстраница ще откриеш последните теми и статии за Сълзи. Нашият екип се старае да публикува често разнородни материали на тема Сълзи. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Сълзи. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Сълзи. Сълзи, съвети и мнения.